AsyMeTRiQue Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Merhaba Arkadaşlar..sorum şu acaba prestashop 1.1 için ürün arama modülü istiyorum ama özeliiği şu olması gerek,yo bir fiyat aralığı belirtip bir kategori seçip arama yapabilme imkanı sunan bir modül... böyle bir modül varmı acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
holyone Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Öyle bir modül yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 yok ama ben yazmaya çalışıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Merhaba Arkadaşlar..sorum şu acaba prestashop 1.1 için ürün arama modülü istiyorum ama özeliiği şu olması gerek,yo bir fiyat aralığı belirtip bir kategori seçip arama yapabilme imkanı sunan bir modül... böyle bir modül varmı acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Merhaba,bu tür modülü sitemden paylaştım, imzamdaki linkten siteye ulaşabilirsin :-) Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SINEWEB Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Başar Bu Modül Nerede Adresini Yazarmısın?Arkadaşım sen problemli birimisin bana mı öyle geliyor?Bütün iletilerinde ne link var nede açıklamaLinkten ulaşılabilirmiş tövbe estağf Link to comment Share on other sites More sharing options...
SINEWEB Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Senin Yaptığın Modülünde Seninde ağzımı açtıracaksın.Arkadaşım kimseye iyilik yapmak zorunda değilsin paylaşım yapmak zorunda da değilsin ama yapıyorsan ADAM gibi yap.Klasörü zipledin güel. Dışarı atılınca dosyaalr çıkıyor eklenti yükleniyor problemli.Detaylar için TEXT Okuyun diye saçma sapan bir şey hazırlamışsın oda sana benziyor.Yapıyorsan bişeyi doğru dürüst yap!!!Ben tam 4 Yıl MJ de bulundum.Bir Forumda paylaşım nasıl yapılır nedir bunun detaylarını herhalde burada anlatmama gerek yok.beynin varsa çözersinBir halta yaramasada uğraşın ve emeğin için sağol teşekkür ederim.En azından uğraşıyorsun onu yapmayanda var BİZİM gibi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Allah senin yardımcın olsun, senin gibi nankörlere başka diyecek birşey yok! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts