csaknoriss Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Sziasztok ismét! Szerkesztettem a tpl fájlt. Feltöltöttem ftp-n a helyére felülírtam az előző verzióját és az oldalon semmi változás nem történt. blockloginregister modulról van szó. Valamit vagy nem jól szerkesztek vagy valamit még kell hozzá pluszba is állítani? Kérlek segítsetek és békén hagylak mára titeket Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Ftp-n a tools > smarty (és smarty2) > cache és compile tartalmak törlése, plusz a böngésződ sütik, stb. törlése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Szia! Köszönöm sokat segítettél ezzel. Az volna még a kérdésem, hogy akkor ezeket a fájlokat az ftp-n érdemes időközönként törölgetni vagy hagyhatom is ha nem nyúlok az oldalhoz amikor más élesbe megy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 ha nem változtatsz a tpl és js fájlokon, akkor nem kell. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxxEReD Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 Sziasztok! Nos én kitöröltem az említett mappák tartalmát, és nem jön be az oldal. Nem 404, hanem azt írja az oldal nem töltődött be. Próbáltam már a forces Smarty ki/be kapcsolást, cahache ki/be minden ilyesmit.. Valakinek van ötlete, hogyan tudnám vissza állítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 melyik az oldal, ami nem jön be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxxEReD Posted June 19, 2012 Share Posted June 19, 2012 melyik az oldal, ami nem jön be? Már vissza állítottam egy 12 napos mentésemet, csak így sok módosításom ment a levesbe.. A címlap sem jött be, és semmilyen aloldal sem. Azért köszi, hogy írtál! Nem tudom mi baja lett, de az a gyanúm, hogy már korábban elszúrtam valamit fatálisan, csak nem tűnt fel a chache miatt, és most ahogy töröltem, akkor bukott ki, és sok napra visszamenőleg meg már ki tudja mit, mikor, hogyan, b@szt@m el.. Annyi haszna lett a dolognak, hogy most már bekapcsolt forced smarty mellet is bejön az oldal, és így real time látom ha valamit hibázok, mert eddig csak úgy ment ha bekapcsoltam->refresh (server error), kikapcs->refresh, és csak így láttam a módosítást. THX még1x! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Sziasztok! Most találtam rá erre a programra. abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyik file tartalmazza a modulokat? Gondolok pl. a legfelsöre a "categories", hogy tudnám átnevezni? Melyik tpl file-t kell szerkeszteni? Köszi Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxxEReD Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Sziasztok! Most találtam rá erre a programra. abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyik file tartalmazza a modulokat? Gondolok pl. a legfelsöre a "categories", hogy tudnám átnevezni? Melyik tpl file-t kell szerkeszteni? Köszi Tamás Szia! Minden ami szöveges tartalom az oldalon, így a categorys név is a doboz tetején, fordítható az admin felületen. Az eszközök (jobb szélső fül), fordítások almenüje (balról a 2.), ott a legördülőből kiválasztod mit szeretnél fordítani, és a magyar zászlóra kattintasz. Neked a modulok fordítása kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 annyit hozzátennék, hogy minden modul külön könyvtárban van és nem egy fájl van a moduloknak. a könyvtárban lévő fájlokat kell szerkeszteni, attól függően, hogy mit szeretnél Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) Köszi a segítséget. A tpl fájlokat tartalmazó könyvtárakat meg találtam szerkesztettem is, de nem változott semmi. Lehet nem jól csináltam valamit. Magyar nyelvet beállítottam, de nem lett magyar az index oldal Én a blockcategories almappában lévö blockcategories.tpl file következő sorát szerkesztettem: <!-- Block categories module --> <div id="categories_block_left" class="block"> <h4>{l s='Categories' mod='blockcategories'}</h4> Általam átírt sor <h4>{l s='Termékek mod='blockcategories'}</h4> Köszi Tamás Edited July 17, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 a tpl -ben ne írd át, nem ott kell. admin/eszközök/fordítások, válaszd ki a modulok fordítása és klikk a magyar zászlóra. keresd meg a category részt és ott írd át magyarra. mentés és utána jónak kell lennie küldd el az oldal linkjét, jobb lenne látni Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 a tpl fájlokban olyan módosítást tudsz végezni, hogy pl. az ár a kosár gomb felett vagy alatt legyen. a css fájlokban a kinézetet tudod állítani - hupilila legyen a rövid leírás. a fordítást az admin részen tudod csinálni. arra figyelj, hogy a modul könyvtárában lévő hu.php-nak 777 legyen az attribútuma (írási jog) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxxEReD Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 a tpl -ben ne írd át, nem ott kell. admin/eszközök/fordítások, válaszd ki a modulok fordítása és klikk a magyar zászlóra. keresd meg a category részt és ott írd át magyarra. mentés és utána jónak kell lennie küldd el az oldal linkjét, jobb lenne látni Én is ezt ítrtam, csak a 777 maradt le. Viszont sztem neki az admin menüje sem magyar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) Köszi most már müködik Egyes modulok magyarul jelennek meg. Még egyet szeretnék most kérdezni. Információk modul nem magyar És a benne lévő dolgok se magyarok, csupán a legalsó az üzleteink a magyar. Ezeket hol tudom állítani? és szerkeszteni a tartalmat? Így van részben nem magyar az admin menű. Az oldal amiről szó van http://8bitszerviz.com/egy Köszi Tamás Edited July 17, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) a cms résznél tudod a tartalmakat szerkeszteni admin, legutolsó fül/cms Edited July 17, 2012 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 az admin részen a fülek maradnak angolul, azt manuálisan kell egyenként lefordítani Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Az admin felületen az angol nem zavar. Csak a különböző oldalakat kéne meg találnom, hogy hol lehet pl szerkeszteni a szállítási információkat. OLdalam itt megtudjátok nézni miről van szó http://www.8bitszerviz.com/egy Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 a szállítási infót is egy cms oldalban érdemes megcsinálni. aminek elnevezed pl. "szállítás" az fog megjelenni az info blokkban. bele meg azt írsz, amit szeretnél Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 az info blokk is egy modul ugyanott tudod fordítani, ahol a kategóriákat, csak az information-ra keress rá Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Minden magától helyre ált mi után leforditottam, csak az information nem, és nem is találom. A belépésnél lévő "my-account.php" file-t hol lehet szerkeszteni? Mert cms között nincs ilyen. Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 (edited) rosszul írtam, nem ott kell a moduloknál keresd meg a cms block modult és azon belül kell átírni az admin részen Edited July 17, 2012 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 my-account.tpl a téma könyvtáron belül van a php a gyökér könyvtárban mit szeretnél szerkeszteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 pl be szeretnék olyan infót írni az új regisztrációhoz hogy miért érmes regisztrálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 és ezt hol szeretnéd látni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 pl amikir rákattint valaki a bejelentkezés linkre akkor bejön az oldal és ott lehet választani, hogy regisztrált vagy sem. a regisztrációt szeretném kiegészíteni némi információval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 a regisztráció ösztönzést nem a regisztrációs ablakba tenném, mert aki nem akar regisztrálni az el se fog jutni odáig. a weboldalakat, elsődlegesen a termékek miatt tekintik meg. én oda tennék vmit, hogy érdemes legyen regisztrálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 A termékoldalra érkeznek az ügyfelek szerintem is, ide kellene nekem is valami plusz kiegészítés. Valami jól látható, folyamatosan szerkeszthető, piktogramos kiegészítés a szállítási idő, garancia idő stb. megjelöléssel. Ennek akár az árukeresőkben is meg kellene jelenniük csv fájl létrehozásakor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 én vmi boxot tennék, amibe minden termékre érvényes általános dolgokat lehetne írni Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Minden termékre nem lehet ugyanaz a garanciaidő és a szállítás sem. Kellene még az adatbázisba egy- két folytonosan állítható kapcsolgatható adat, az árukeresők miatt is. Pü ment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 válasz is Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 (edited) Köszi a tanácsokat, de ezeket valoszinű nem tudom megoldani. Az adatbázist nem tudom átalakítani. Mit kell írni és hova? Edited July 18, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 ha még a regisztráció ösztönző dumáról van szó, az nem olyan vészes megcsinálni mi lenne az ösztönzés? kíváncsi vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 inkább az árukeresök számára szükséges dolgokat nem tudom egyedül meg oldani. Segítséget kapok akkor megprobálkozok vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 elvesztettem a fonalat árukereső? mit szeretnél? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Ezt Írtátok Kellene még az adatbázisba egy- két folytonosan állítható kapcsolgatható adat, az árukeresők miatt is. Vagy ez nem nekem szól? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 hát ez jó kérdés én még a regisztráció ösztönzésnél tartok, azt hittem arra szeretnél megoldást Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 (edited) persze először a regisztrációt szeretném megoldani. Ilyenekre én nem is gondoltam nem is tudtam, hogy kell ilyen is. utána ha kell akkor a többit is Edited July 18, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 és végül, akkor hova szeretnéd? termék oldal, bejelentkezés ablak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Ha a termék és mellette a garanciális, szállítási infó nem ragadja meg az érdeklődőt, bármit írhatsz a regisztrációs oldalra, mert a termékoldalról elhagyja a boltodat, ha alapból nem tetszik neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Szerinted hova lenne jó? Én eddig a bejelentkezés oldalakon láttam ilyet. Van is az admin részben egy amit szeretnék, csak nem lehet vele kezdeni semmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 18, 2012 Share Posted July 18, 2012 Nem tudom hova lenne jobb. Különben van valami az admin felületen amilyet szeretnék csak nem tudom, hogy lehetne használatra birni mert nem lehet vele semmit kezdeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 ha az admin felületen a cms-be szerkesztek egy doksit akkor az hogy és Hol jelenik meg az oldalon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 bal vagy jobb oldalon az információ blokkban ahogy szerkeszted a kinézetet, úgy fog megjelenni, ez rajtad múlik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Köszi most már haladók.de viszont lenne egy kérdésem a szállytással kapcsolatban. Beállítottam egy új szállítást a shipping menübe. De a vásárlásnál nem jelenik meg ebbe tudsz segíteni? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 (edited) - a szállítás/szállítók fülnél fel kell vinni a szállítási lehetőségeket - a szállítás fülnél, állítsd be, hogy súly, vagy ár alapján számolja a szállítási összeget - a szállítás/szállítók fülnél, a kiválasztott szállítónál a zóna legyen beállítva - a szállítás/ár tartomány vidd fel a szállítási értékhatárt pl. 0-1000.000 Ft - a szállítás/súly tartomány vidd fel a szállítási súly határokat pl. 0-1000kg - a szállítás fülnél alul, a díjnál, be kell állítani a szállítási összeget - a szállítás/szállítók fülnél alul, válaszd ki, hogy melyik legyen az alapértelmezett szállítás kb. ennyi Edited July 24, 2012 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Köszönöm este tudom megcsinálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Megjelent a szállításnál, de viszont most van 3 opció személyesen, futárral meg az alap szállítás. Az alap szállításnál meg van az szállítási díj, de viszont a másik ketőnél vagy van összeg vagy nincs. Személyesen az nulla költség kéne legyen, futárral meg 960Ft. De ha a személyesnél nulla az összeg akkor a futárnál is nulla. Ha viszont a futárnál 960Ft van akkor a szállításnál is van ár 960+áfás ár jelenik meg. Gondolom a szállítás fül alatt a kezelés szol bele, mert ha ezt nullára állítom nincs ár sehol, de ha beállítok valami értéket akkor szállításnál érték+áfa, futárnál meg a beállított érték jelenik meg. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 a szállítás fülnél a kezelés résznél állítsd nullára a költségeket Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 igen megcsináltam köszi jó lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 nincs mit Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 namost nem olvastam el végig a topicot mert sietek, de ha bárkinek kell segítség és nem boldogul bárki felvehet engem skype-on, az "atlincoder" nick alatt. Segítek szívesen. üdv, Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Szia! Termék jellemzőknél megakadtam, hogy kell új jellemzőt és jellemzőnek értéket adni? Azt már próbáltam, hogy új jellemző hozzáadása, de nem jelenik meg. Valamit még kell állítani? köszi Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 rájöttem köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Szia! Azt szeretném megoldani, ha lehetséges, hogy amikor kivannak listázva a tételek akkor ott van hogy "elérhető" alatta "kosárba". Na most az kosár feliratot szeretném egy picit lejjebb helyezni. Ezt a product-list.tpl be tudom megtenni? Köszi Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 ott biza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 na igen én változtattam de nem történt semmi. Egy sortörés <br/> tag raktam de semmi nem változott. Mást kell csinálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 törölted a smarty compile könyvtár tartalmát, vagy a force compile-t bekapcsoltad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 (edited) smarty összes parancs: nem cash: igen szerintem nem töröltem semmit nem nyúltam semmihez ahogy be volt állítva telepítésnél. Most ki is töröltem az egész kosár gombot létrehozo sort és mégis megjelenik valamit nem jól csinálok. Csak nem tudom mit köszi Edited July 28, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 nem cache-t mondtam, smarty Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 beállítások/teljesítmény, felsőt igenre, f5 oldalon és lám megváltozott. a tpl módosítást csak így látod Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 (edited) küldj egy linket, nem bizti, hogy a <br> jó lesz én inkább css-ben csinálnám Edited July 28, 2012 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 jó lett? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 (edited) igen jó lett köszi Ez volt a megoldás: beállítások/teljesítmény, felsőt igenre, Edited July 28, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 szuper!, sztem css-ben jobb lenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Gondolom azt lehet valahol állítani, hogy az ár a termék oldalon ne legyen tizedes. Ezt hol lehet állítani? Az árnál lehet olyat állítani, hogy kettő ár jelenjen meg? Pl. egy eredeti ár: 500 Ft Webshop ár: 400 Ft ilyet lehet csinálni? Köszi Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Fizetés => Valuták => Kiválasztod a Forintot szerkesztésre, majd a formázás alatt kikapcsolod a tizedes jegyeket. Angolul: Payment => Currencies => kiválasztod a forintot... ha nem akarsz programozni akkor példának okáért ezt a kis infót beírhatod a rövid leírásba és máris látszik, méghozzá releváns helyen mert az alatt van az ár is. Tehát rövid leírásba beírod az eredeti árat: Eredeti ár: 500 Ft aztán az árát pedig 400-ra állítod. Vagy kiírhatod a rövid leírásban teljesen hogy feltűnő legyen: Eredeti ár: 500 Ft Webshop ár: 400 Ft. Ha feltűnőbbet szeretnél akkor állíts be egy akciót az adott termékre. Az árat 500 ft-ra állítod, majd beállítasz egy csökkentett árat 100 ft-al, így 400 forintot fogsz végül kapni, és ez elég szembeötlő. Próbáld ki jó-e valamelyik, ha nem akkor kitalálunk valamit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Köszi az infót. Este tudom kiprobálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 ez a csökkentést azért szeretnéd, mert van bolt is a webshop-on kívül? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 most még csak érdeklődés volt a csökkentés még nincs boltom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Új themes-t szeretnék importálni a webshopba, de valamiért nem csinálja. Telepítettem a Sablon importálás/exportálás El tallozók a szükséges fájl-ig meg nyomom a következő gombot és utána nem történik semmi. Valamit még kell állítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Szia! Amikor kilistázok egy terméket és beállítom az adatlap fület is akkor a kilistázott tételeket melyik tpl file tertalmazza? Azt szeretném megoldani, hogy szépen egymás allat egy vonalba legyenek a tételek. PL. gyártó: ASUS típus: a5f Most így nézki Én így szeretném Gyártó: Asus típus: a5f Köszi Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 nem igazán értem mit szeretnél Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Sajnos nem rudom elmagyarázni esetleg he rá néznél az oldalra akkor látnád miről beszélek. PL: http://8bitszerviz.com/egy/product.php?id_product=117 Adatlap fülre kattintva, a listázott tételek összevissza jelennek meg. Ezeket szeretném szépen függőlegesen egy vonalba tenni ha lehetséges. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 nálam függőleges milyen böngészőn nézed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 ott is jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 (edited) Megprobálom elmindani mt szeretnék én ezt látom Garancia: 1 év Csatlakozó 40 pin Felület Fényes Háttérvillágítás Ledes Gyártó LG Display Felbontás HD 1366*768 Nem egészen jól jelenik meg Az lenne a lényeg, hogy a jobb oldali oszlop egymás felet kezdődik minden sor, azt szeretném, hogy a balodali is ugyan úgy kezdődjőn. Edited August 14, 2012 by mtom75 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 1-2 kettősponton kívül nem látok különbséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 igy szeretném mint itt látható a specifikációnál http://www.laptopszaki.hu/laptopszaki/146-10-wsvga-led-netbook-kijelzo-hsd100ifw1-a-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 kezdem már kapizsgálni mit szeretnél a paramétereknél a válaszok egy bizonyos mérettől kezdődjenek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 igen Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 bele kell nyúlni a global.css-be megnézem és megírom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 köszi szépen Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 div#more_info_sheets ul li span {padding: 0 50px 0 0;} ezt írd be a global.css-ben valahova próbaképpen az 50px a szélesség, ha ezt növeled, akkor távolodik a szöveg próbáld ki, ez egy gyors megoldás egyelőre Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 köszi szépen Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 jó lett? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 egyenlőre nem változott semmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 nem tökéletes de alakul Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 írd át a "padding" szót erre margin-right Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 {padding: 0 50px 0 0;} ezt cseréld ki erre {margin-right: 50px;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 ez nem lesz jó, másképpen kell megcsinálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 bele kell nyúlni a product.tpl-be, de arra most nincs időm írj, holnap napközben és megnézem a css sort töröld ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 oké köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 közben megcsináltam a global.css-ben vigyél fel egy ilyen sort #idTab2 li span {display: inline-block;width: 200px;} a 200px-el tudod állítani, hogy milyen széles legyen a paraméter név próbáld ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 köszi jó lett Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Shopban beszeretnék állítani különféle fizetési módokat. De nem jelenik meg. Csak 2 tudtam megjeleníteni paypal, meg utánvét. Hogyan tudnák még hozzáadni tételeket pl: előreutalás, Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 elektronikus bankot írtam át előreutalásnak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtom75 Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 de nekem mese jelenik a fizetésnél az elektronikus bank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts