parek4u Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Hezký den používám prestashop 1.4.3 základní téma , které je v instalaci a bohužel nemůžu přijít na to proč se mi v menu manufacturer zobrazuje jen 5 položek. Mělo by se zde zobrazovat položek 8 mám je v administraci povoleny. Pokud dám větší velikost délky menu také se nezobrazí. Je někde v prestashopu nastaveno ž se má zobrazovat pouze 5 položek ? Pokud ano kde ? Jedná se o menu v levém sloupci. Díky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 opravdu nikdo neví ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Cože? Proč nemůžeš dát rovnou odkaz na shop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 Diky za zajem, omlouvam se zapomel sem ho tam napsat je to : webiste.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 menu manufacturer? A to máš na mysli jako blok kategorií nebo blok výrobců? Pokud nemáš nějaký kategorií v adminu povolený, tak se asi nezobrazí. Nejsem si teď jistej, jestli někde v adminu není: Nezobrazovat prázdné kategorie, možná to někde je... Jinak eshop je extrééééééémně pomaaaaaleeeeeeej. Kdyžtak pošli admin do BO a můžu se na to mrknout z druhý strany, z hlediska css by to nemělo dělat problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 Jedná se o kategorii výrobců , v adminu povolené jsou a zboží v nich je také... Shop je pomalej mám vypnutý Cache a zapnutou nucenou kompilaci. Ale i když to přehodím je sice rychlejší ale i tak je hodně pomalý, načítaní stránky nejde pod 5 sec, v testech rychlosti dělá největší problém načítání prvního bitu. Hostuju shop na angel-hosting a nepřipadá mi to že to má být hostingem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Tak to bude asi pomalý nucenou kompilací, jinak vidim tam 12 výrobců... od CK po Puma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 4, 2012 Author Share Posted June 4, 2012 mam to přejmenované jedná se o blockmanufacturer coz je blok vyrobcu ktery jsem si prejmenoval na "Kategorie" tam se zobrazuje jen 5 oložek a má se zobrazovat 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Můžete mi to někdo přeložit do češtiny? Asi sem vypil málo kafí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted June 5, 2012 Author Share Posted June 5, 2012 Název má tento block : blockmanufacturer (blok výrobců) a když se podíváš na můj web je v tom bloku 5 položek : Boxerky Kalhotky Komplety Nohavičkové kalhotky Podprsenky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Sorry, ale na to nemám... pokud nevíš kdo to je výrobce a co je kategorie, tak já zas nevim, proč ti to nefunguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Pošli mi do PM ten login do BO, na to se musim podívat, jak to máš vyřešenééé.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts