tomaik Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 μπορω να κανω τα προιοντα να φαινονται οριζοντια και οχι καθετα? ο τιτλος του προιοντος καθως επισης και αν βαλω ενδειξη οτι το προιον διατιθεται μονο μεσω ιντερνετ τοτε συμπιμτουν αυτα τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 παιδια κανενας τροπος να μεταφερω την τιμη 1-2 σειρες παρακατω υπαρχει? η να μου βγαζει τα προιοντα οριζοντια σε σειρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Εκεί που γράφεις το κείμενο δοκίμασε την γραμματοσειρά Verbana μέγεθος 1(8pt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 Δεν ειχε αποτελεσμα...πρεπει να βρω ενα τροπο να το κανω να μετακινηθει λιγο πιο κατω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 ξερει μηπως κανεις που ειναι ο κωδικας που οριζει τα διαστηματα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Βαν Νταμ Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Τελικά είναι καλή φάση να μαθαίνουμε κώδικα μέσα από το prestashop... Γιατί κι εγώ ξεκίνησα να μαθαίνω php εξ' αιτίας της σελίδας μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 ξερει μηπως κανεις που ειναι ο κωδικας που οριζει τα διαστηματα?? Δεν το ξέρω αυτό ( μάλλον κοίτα στο global.css ) αλλά μια πρόταση είναι : να κάνεις αντικατάσταση του module μήπως παίξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 τελικα βρηκα οτι μου το κανει μονο οταν ειναι κεφαλαια ελληνικα...γιατι ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACSS001 Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Γιατί τα κεφαλαία πάντα "πιάνουν" περισσότερο χώρο από ότι τα μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted June 6, 2012 Author Share Posted June 6, 2012 ναι αλλα και τα μικρα που γραφω δεν ειναι 2 λεξεις..ειναι 7 απλα τα εμφανιζει οταν πας το ποντικι επανω..δεν τα πηγαινει πανω στην τιμη.. τι να πω θα το δουλεψω ετσι μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Είχες φτιάξει το uppercase { text-transform: none } ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted June 15, 2012 Author Share Posted June 15, 2012 ναι γιατι μου εβγαζε τους τονους...λες απο εκει να γινεται η δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts