gokturkseyhan Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Merhaba arkadaşlar. İlk kez PrestaShop kullanıyorum. Mağazama eklediğim ürünün farklı nitelikleri var. 600 mL, 1200 mL ve 5 L olmak üzere. Bunların fiyatta yaptığı artışı düzgün bir şekilde girdim. Ürün sayfasında nitelik değiştirdiğimde fiyat kısmı, saçma değişiyor. Misal 600 mL 5 TL, 1200 mL 9 TL. Fiyattaki artışı 4 TL olarak girdim. 600 mL varsayılan olarak kayıtlı. 1200 mL seçtiğimde fiyat 12.92 TL yazıyor. Ancak sepete eklenen ürünün fiyatı 9 TL olarak normal görünüyor. Sorun nerede acaba? Vergi oranlarının tamamı 0 olarak ayarlı.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 standart tema üzerinde bir deneme yapabilrimisiniz, vergi diyecektim ama hepsi 0 olarak ayarlı demişssiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturkseyhan Posted May 28, 2012 Author Share Posted May 28, 2012 Tema zaten standart. Dükkanımdan örnek bir ürünün linkini vereyim bir bakın isterseniz:http://shop.remotepbr.com/product.php?id_product=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 kullandığınız prestashop sürümünün başka yerden indrmisiniz sorun büyük ihtimal ondan kynaklnıyor çünkü o mod,fiye sürüm içinde birçok hata barınrıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwaysGooD Posted June 17, 2012 Share Posted June 17, 2012 Merhaba Arkadaşım; Ödemeler > Kurlar > Kur Derecesi, kısmından döviz kurlarını güncelle o zaman istediğin gibi olucaktır... Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Vergi oranlarının 0 olduğundan emin misiniz ? İkinci ihtimal çoğu kullanıcı kur oranlarını elle giriyor fakat TRY/USD cinsinden girmiyor. Örneğin USD nin karşılığına 1.79 yazıyor bu 1 doların TL cinsinden ifadesidir. Onun yerine 1/1.79 yani 0.558 gibi bir rakam girilmesi gerekir. Çünkü doları TL cinsinden yazmalısınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts