FrankP Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 W załączeniu polska paczka językowa do wersji 1.4.8.2 Nie przetłumaczyłem 6 modułów, które w Polsce i tak nie będą raczej używane Trzeba najpierw rozpakować - nie mogłem tu zamieścić w formacie pl.gzip Nieprzetłumaczone moduły: - Kwixo - Buyster - Canada post - Mondial Relay - SoCollissimo - USPS (poczta usa) Pozdrawiam pl.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
satyr Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Nie mogę rozpakować paczki gzipem (tego wewnątrz normalnego zipa). Czy to jest dodatkowo potraktowane tarem? Przy próbie rozpakowania dostaję komunikat "gzip: pl.gzip: unknown suffix -- ignored", tak jakby plik był uszkodzony. EDIT: Ok, plik był ztarowany. Mimo wszystko przy próbie: tar -xzf pl.gzip dostaję: tar: Samotny blok zerowy przy 2471 chociaż pliki się wypakowują. Nie wiem czy wypakowały się wszystkie (jeszcze nie testowałem) Edited May 31, 2012 by satyr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angar Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 (edited) Mógłby ktoś wrzucić rozpakowaną wersję taką która można wrzucić na serwer przez ftp? Edited June 3, 2012 by Angar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
satyr Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 (edited) W załączniku. Tak jak pisałem wyżej podczas wypakowania tar zgłaszał jakieś problemy, więc nie wiem czy są wszystkie pliki. Jak przetestujesz, daj znać czy działa poprawnie. BTW, dopiero skumałem, że paczka którą wrzucił FrankP to archiwum wygenerowane przez Prestashop i trzeba ją wrzucić przez panel adm. pl.zip Edited June 3, 2012 by satyr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abdizriel Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Pobrałem paczkę językową z strony prestashop, tylko, że po wgraniu nie mam przetłumaczonego menu back office. wiecei jak rozwiazać ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts