iljic Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Mam takyto problem. Po kliknuti na produkt zobrazeny na titulnej stranke v module "Homefeatured" sa mi neotvori produkt. Pri kliknuti na produkt z noviniek, alebo z kategorie sa otvara normalne bez problemov. Tento problem sa prejavuje len pri kliknuti na polozku zobrazenu v zaujimavych produktoch. Http://www.borgio.sk Verzia PrestaShopu: 1.4.6.2 Verzia softvéru servera: Apache/2.2.22 (FreeBSD) PHP/5.4.0 mod_ssl/2.2.22 OpenSSL/1.0.0h DAV/2 mod_antiloris/0.4 Verzia PHP: 5.4.0 Verzia MySQL: 5.5.20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Máš něco s košíkem, co ti to brzdí. Když je v košíku alespoň 1 položka, tak to funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljic Posted May 25, 2012 Author Share Posted May 25, 2012 Vyskušal som či to je košikom, vosiel som do kategorie "Bobble" , pridal som tovar priamo z kategorie aby som neotvaral produkt, vratil som sa na titulku a neotvara mi produkty z "Featured product" aj ked je v kosiku tovar. Tak kosikom by to nemalo byt. Neviem , nechapem, nerozumiem. kdekolvek v akejkolvek kategorii ten tovar otvori bez problemov ale z "Feautred product" na titulke to robi tento problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Zkus upgrade modulu z vyšší verze. Je to asi blbost, ale kdo ví... a nebo upe jinej modul Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljic Posted May 25, 2012 Author Share Posted May 25, 2012 (edited) uz som skusal, ale v podstate si nemyslim ze to bude problem modulu homefeatured. Keď si skopirujem linku z produktu v "Featured product" a a pokusim sa ju otvorit v novom okne tak to tiez nejde. prave som zistil ze to robi pri polozkach zaradenych do kategorie "Home" Ked som zaradil produkt ktory je zaroven v novinkach aj do kategorie home tak ho neotvorí ani v novinkach na titulke. Ale v kategorii kde je zaradena primarne ju otvori bez problemov. Po dalsom skumani som este zistil ze ked dam vygenerovat ".htaccess" v ktorom povolim "Optimalizacia" tak ak otvorim produkt ktory nie je na titulke tak potom uz polozky z titulky idu nacitavat. Edited May 25, 2012 by iljic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 To je zase zakopanej pes Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljic Posted May 25, 2012 Author Share Posted May 25, 2012 Mi hovor, kopem, kopem a neviem toho psa vykopat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Pošli mi login pro BO do PM, se na to mrknu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts