pohodak Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Zdravim, na jednom eshope mi vznikol problem pri emailoch posielanych zakaznikom pri novej objednavke. V sprave sa vobec nevyplnia informacie o produktoch, dorucovacej adrese, atd. Zobrazi iba {products} {discounts}... Jedine, co sa spravne vyplni je meno, priezvisko, cislo objednavky a celkova suma. Kde moze byt problem? Vpred vdaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Problém začal už když si svůj problém neprojel googlem a tam bych právě teď začal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 to som skusil... zeby malo?... skusim teda este raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 asi hladam nespravne ... preto som to dal sem ... porovnaval som aj s angl. sablonou a rozdiely nie su ... na inom webe mi to funguje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Zdravim, na jednom eshope mi vznikol problem pri emailoch posielanych zakaznikom pri novej objednavke. V sprave sa vobec nevyplnia informacie o produktoch, dorucovacej adrese, atd. Zobrazi iba {products} {discounts}... Jedine, co sa spravne vyplni je meno, priezvisko, cislo objednavky a celkova suma. Kde moze byt problem? Vpred vdaka. Stává se ti to u všech platebních modulů nebo jen některého? Sázel bych na to, že platební modul má nějaký problém s daty {products} a {discounts} předávanými do zpracování mailu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 na oboch eshopoch, ktore spominam pouzivam iba Dobierku, na jednom vsetko ok, na druhom nie ... verzia Presty je ta ista ... skusal som aj zamenu za {items}, ale nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Problém začal už když si svůj problém neprojel googlem a tam bych právě teď začal. Takze nepodarilo sa najst nic, co by mi pomohlo... Vopred vdaka za tvoj cas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Co kdybys začal tím, že nám řekneš verzi shopu? Ty dva shopy co provozuješ jsou na stejným hostingu? Mail zobrazuje chyby od začátku, nebo to teď začalo? To může být miliarda věcí. Nevim jestli ses v něčem šťoural a nebo ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Co kdybys začal tím, že nám řekneš verzi shopu? Ty dva shopy co provozuješ jsou na stejným hostingu? Mail zobrazuje chyby od začátku, nebo to teď začalo? To může být miliarda věcí. Nevim jestli ses v něčem šťoural a nebo ne. Verzia 1.4.6.2 Hosting rovnaky Začalo to teraz, ale nerobil som ziadne vazne zmeny, iba bezne v tpl suboroch... jedine, ze som cez administraciu menil nazvy statusov objednavok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Takže změny, které si provedl změň zpět a dej vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Som z toho hotovy , na 8 pokus prisiel email v poriadku ... vobec netusim, ako je to mozne... Skusim dalsich par a uvidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohodak Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Stale funguje ... uvidim dokedy .... ale aj tak vdaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samgarr Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Zdravim, mam stejny problem s prestashopem 1.4.8.2. Konkretne se mi nenahrazuji promenne v emailu order_conf (viz priloha), tento soubor jsem nijak nemenil. Zkusil jsem ho nahradit i sablonou z jine jazykove mutace, ale problem pretrvava. V ostatnich emailech je vse v poradku. Dekuji za kazdou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Nemáš smazané původní jazyky v shopu? Pokud používáš češtinu tak jestli je mail umístěn v mails/cs ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samgarr Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 (edited) V shopu mam jen cestinu, takze puvodni anglictinu jsem nejspis smazal, muze to byt tim? Jj, mail je v mails/cs. Diky za snahu. Pokusil jsem se sablonu order_conf nahradit sablonou new_order z modulu mailalerts, ktera funguje ok, ale email stejne prijde bez dat:(. Edited September 29, 2012 by Samgarr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrs1988 Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Asi doporučím přeinstalování presty :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samgarr Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 To jsem udelal, ale vysledek je stejny s verzi 1.4.8.2 i 1.4.9 v defaultni konfiguraci. Zkousel jsem dva ruzne hostingy, mail se sablonou order_conf dorazi bez dat. Uz nevim co s tim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Nechat to na odborníkovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Uz jse to tu psalo 1000krat ... pred kazdou upravou udelat zalohu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts