JAKCRABBIT Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Ahoj všichni, hledáme vývojáře lokálních modulů pro Vaší zemi. Jedná se o moduly ze sekcí: Platební moduly Logistické moduly Přepravní moduly Cílem je vytvořit dosud neprezentované moduly na stránkách s doplňky (addons). Všechny moduly, které samozřejmě budou bez chyb, tak budou uváděny celý měsíc mezi oblíbenými moduly Vaší země. Děkujeme za Vaši pomoc. Carl Favre Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Tak jsi Rabbit nebo Carl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 To je přeložený mail od Carla, kterej mi poslal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Měl tam taky připsat, že snižují provizi za prodej na Addons. Ta nabídka je HODNĚ slabá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Tak tak, mě jen požádal abych to přeložil a postnul. A samozřejmě jsem mu napsal svůj názor, že toto stejně asi nikoho zajímat nebude, když tu je všechno víceméně free. A spíš jsem apeloval na to, aby dobírku s příplatkem a ship2pay už zakomponovali do nových verzí a člověk to nemusel zbytečně řešit s každým novým updatem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts