BIstvan Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 (edited) Amelyik téma a global.css-ben első hivatkozásban @import url("grid_prestashop.css"); sort tartalmaz, nem működik a jqzoom. A BO-n bekapcsolva a jqzoomot, a termékoldalon nem jelenik meg a kép. A rácsszerkezetes újítást, hogy lehet rávenni, hogy működjön a termék oldalon a zoom. Edited June 3, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 az új témában a product.tpl-ből van kiszedve ez a funkció, ha jól látom hasonlítsd össze az alap téma product.tpl-t a másikkal és látni fogod a right infos-nál a különbséget Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 (edited) Több téma van telepítve a próba shopban. Csak abban nem működik a termék oldalon a jqzoom, ahol a global.css tartalmazza a @import url("grid_prestashop.css"); sort. Ahogy írtam a termékkép nem jelenik meg, így nincs mi fölé vinni az egérmutatót és nem jelenik meg a jqzoom ablak. A működő témákból próbára felülírtam a products.tpl-t, de hiába. Ha kitörlöm a global.css-ből az idézett sort, szerkezetileg összedől természetesen az áruház, de a termékoldalon tökéletesen fut a jqzoom. A béta 1.5.0.9-esnél is csak az ablak jelenik meg nálam, meg a termékkép széle és több nem. Ott is gondok lesznek ezzel? Vagy nálam nem kerek valami? Itt a működő oldalam, a Theme E-Outillage használatával -sajnos zoom nélkül - : http://emix.hu Edited May 22, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 én csak ezt a változást láttam a product.tpl-ben a global css-nél nem tűnt fel semmi. amikor felülírod a tpl fájl-t, akkor a force compile gombot is bekapcsolod? addig nem frissül a tpl fájl nálam, ha nincs ott a grid css, akkor se jelenik meg a jqzoom. viszont az alap témában benne van és ott működik, ezért gondolom, hogy nem a css a felelős érte, hanem a product.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 A múltkori hibát már itt nem követtem el, mindig törlöm a böngészőmet és az ftp-n át a négy könyvtárat. Amit idáig összeszedtem free templéteket mindben működik, csak kettőben nem, amelyiket most használok és az addons oldalon levő fekete new theme. Ha a feltelepített témámról a BO-n átváltok alapra, vagy bármelyikre, működik. Szerintem vennem kell majd egy magiczoom modult, csak egyelőre nincs felesleges keretem erre, mi lesz, ha nem működik majd a hamarosan érkező 1.5-nél? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 a global css-t kizárhatjuk, mert kipróbáltam két dolgot. - az alap témánál bekapcsolom a jqzoom-ot és felülírom a másik téma global.css-ével, akkor is működik, csak szét van esve az oldal. - a módosított témánál felülírom az alap téma product.tpl fájl-t és akkor is működik a jqzoom. ebből levonva, csak a product.tpl-nél lehet a gond sztem Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 a jqzoom-nak saját css fájl-ja van a gyökér könyvtár css mappában Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 csak, hogy hihető legyen, új téma és jqzoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 Megadom majd privátban a próba oldal admin belépését, mert én ezt nem értem, hogy nekem miért nem működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 ha lehet hétvégén nézném meg, akkor lesz több időm Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 Rendben, köszi előre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 van egy jobb ötletem, ha jó neked küldd el nekem a téma könyvtárat becsomagolva privibe és kijavítom a teszt oldalamon, ha tudom. így nem kell hozzáférést adnod, mert az admin az kevés lenne, mert ott nem tudom a téma fájlokat módosítani. A tárhelyre is kéne elérés, de így viszont nem kell. mit szólsz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Innen töltöttem le amit használok: http://www.prestashop.com/forums/topic/116737-gratuittheme-e-outillage/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 mi a shop-od verziója? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 cseréld le erre, a témában lévő product.tpl fájl-t, de csinálj mindenképpen mentést a régiről aztán próba Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 nem rossz a téma, de én egy-két apró dolgot változtatnék benne ha érdekel, akkor leírom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 (edited) Feltettem a csatolt product.tpl-t, most ezzel van már termékképem, megjelenik a jqzoom kerete, a megjelenő zoom képnek csak egy bizonyos része látható. A jqzoom.css-t kell ilyenkor módosítani? Az 1.4.8.2-re van frissítve a shopom. Edited May 23, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Jöhetnek az ötleteket a módosításra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 nézem az oldalt most, de nekem nincs jqzoom nálad emix.hu-n kellene látni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 A próbaoldal tulajdonképpen ua. más domain alatt, de kell az ip címed. http://taviranyitom.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 188.143.12.14 elvileg ez az Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Most nézd meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 látom már Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 érdekes, hogy nálad nem megy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeyDDy Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Bonjour, Je n'ai pas pu vous rèpondre par manque de temps j'essai de faire fonctionner le jqzoom et j'avance petit a petit mais ce n'est pas encore ça l'image est afficher maintenant mais ne zoom pas Je vous joint le fichier product.tpl a remplacer TRADUCTION Hello, I was not able to respond due to time I try to run the jqzoom and I advance little by little but it is not yet that image is now displayed but not zoom I attached the file to replace product.tpl product.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 (edited) Lecsréltem a DeyDDy által most küldött product.tpl-re, a helyzet változatlan, működik de a csatolt kép szerint: Edited May 23, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 vmi nem kerek ezen a shop-on. nálam minden zokszó nélkül megy 1482-es shop-on Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 (edited) Ide írd meg az e-mail címed és megadom a BO elérést: [email protected] Edited May 23, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 elküldve Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Az elküldve üzenet a presta fórumról megérkezett, csak a leveled nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 ennek más baja van az alap témán működik a teszt shopnál? azt gmail-ról küldtem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Az alap témán működik, csak ezen nem. De! Feltettem még egy másikra, amin a new theme van fenn, idáig az sem működött, de az tökéletes lett. Most majd végigcserélgetem a szóbajöhető fájlokat, szerintem ma este megoldom a te product.tpl fájloddal. Köszönöm a segítségedet, majd jelentkezem, ha túljutottam a problémámon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 nincs mit Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 majd kéne nekem is egy kis segítség, de nem shop, hanem távirányító ügyben Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Thanks DeyDDy! "I attached the file to replace product.tpl Attached Files product.zip 7.25K 2 downloads" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 A téma átalakítás ötleteidet azért majd írd le, mert érdekel! Távirányító ajánlatom csak ebben az évben él számodra: -50% + ingyen posta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 köszi, de nem kedvezményt szeretnék van egy monitorom lg 22"-os, amiben van tv tuner a típusa M228WA-BZ elromlott a távirányítója és nem tudom milyen kellene hozzá, akár eredeti vagy utángyártott Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 nem lehet jqzoom.js javascript hiba? úgy látom, hogy nálam, mintha más milyen lenne, mint a teszt shop-odon Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 (edited) Tökéletes lett! Jqzoom.js hiba is volt nálam. Túl sokat variáltam már az utóbbi napokban. (Csak a próba shopban kellett a jqzoom.js-t lecserélni) Ezer köszönet érte! Edited May 23, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 szívesen mindjárt írok egy-két javaslatot Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 írok egy-két ötletet vagy változtatást ez csak az én véleményem, nem jelenti azt, hogy jobb is lesz föoldal kiemelt termékek a megtekintés gombot lejjebb vinném 5px-el az árat tenném sárgára a kép slidernél nem látszik a továbbító nyil menü nekem kicsit túl sárga én fehér alapon sárga szöveget tennék vagy kéket és a kijelölés lenne más szín info box és latest post beljebb húznám a szöveget megtekint gomb chrome alatt vmi nem kerek termék lista a kosár gombon nagyítani kéne, kilóg a kosár embléma termék oldal - a megnevezést teljesen a kép tetejére tenném, kék háttérrel és fehér szöveggel akár - kosár gomb itt is kicsi - rövid leírásnál visszatenném a bővebb leírás gombot - az árat élénkebb színnel írnám, a narancs vagy bordó, lehet feltünőbb lenne - cikkszám után kéne egy kis hely, túl egybe van - küldd el egy barátnak - a régi téma színe maradt, átszínezném a bejelentkezés színére kapcsolat gomb 10 perc alatt se sikerült küldenem levelet, mindig hibás security code-ot írt kiszedném a kód kérést email címnél mindenhol a kukac jelet, kapcsos zárójelbe tenném pl. balasko.istvan[kukac]gmail.com kevesebb spam találja meg a kosár gomb kicsit félkésznek tűnik, hogy más színű a teteje így gyorsba ennyi sikerült nincs gond a shoppal, teljesen jó, én ezeket javítanám üdv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 (edited) Köszönöm! Nem kímélted magad, ennyit írni Ezek egy részével tisztában vagyok, finomítok majd rajt. Legalább lesz mit csinálnom a hétvégén... A távirányítóra holnap küldök privátba levelet. Edited May 23, 2012 by BIstvan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 bocsi köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 volt egy kis időm, megcsináltam 1-2 változást, amit írtam próbáld ki és ha tetszik, használd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts