selmanla1 Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor. 0 Dakika önce Karma: 0 Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor.siteyi ve veritabanını silip sıfırdan yenıden yukledim.presta 1.2 türkçe ve presta 1.2 ingilizce yükledim.banka ayarlarını yaptım.çek ayarlarını yaptım.siparişe izin ver seçeneklerini değiştirdim.ayarlar pdf dil dosyalarını değiştirdim.gene aynı.acaba çok basit bir şeyde benmi göremıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 güncelleme hatası vardır siteyi güncelleyin olacak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Bir link atın bizde deneyelim. Bakalim neden oluyor. Belki yardımcı olabiliriz..Kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyoz Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 bu sorun bendede var maalesef.. çözümü bulabilen arkadaşlar varsa paylaşabilirse sevinirim.ayrıca hatayı görmek isteyenler siteme bakabilirler.www.reklamizmir.netsaygılarımla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 bu sorun bendede var maalesef.. çözümü bulabilen arkadaşlar varsa paylaşabilirse sevinirim.ayrıca hatayı görmek isteyenler siteme bakabilirler.www.reklamizmir.netsaygılarımla.. şuan bu sitede ürünlerde görünmüyor. sipariş gerçekleşmedi hatası yazma izinlerinde kaynaklanan bir durum , yada mail ayarlarıyla alakalı bir hata oluyor.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts