skymangokay Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 slm arkdaslar kücük bi sorunum var alt Categories le 2-3 tane alt Categories olusturuyorum fotoğraf yüklüyorum alt Categorieslere fakat fotoğraflar üst üste biniyo resimde gördüğünüz gibi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Yonetici panelinizden Tercihler -> Resimler kısmına gidiniz. Orda bulunan medium seçeneginin ölcüsünü kontrol ediniz... Çünkü alt ketegorilerin resimlerini buradaki ölçüden okur.. Eğer bu ölçulerde sorun olmadığını düşünüyorsanız o zaman temanızdaki css dosyalarını düzenlemeniz gerekebilir. Ayrıca bahsi geçen sayfayı derleyen ise tema klasörü içindeki category.tpl dir. Bu dosya icinde tahmini 32 satrırda falan bu bölumu bulabilirsiniz.. <div id="subcategories"> şeklinde başlar... Sanırım bu yardımıcı olur.. Iyi çalışmalar dilerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skymangokay Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 tesekürler temada sorun var galiba ölcekler nomal görünüyo normal prestashop teması yükledim sonra kendi temama gectım düzeldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 büyük ihtimalle bu sorun dediğiniz gibi tema resim boyutu uyumsuzluğu. temları yüklerken temanın çalıştığı resim boyutları ayarlarını yapmayı unutmayınız Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts