tomaik Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 ξερει κανεις κανενα προγραμμα να κανει 2-3 πραματακια απλα? Να μπορω να βαζω στο καταστημα πχ ενα ποδηλατο αλλα να μην εχει και το δεντρο απο πισω αλλα ασπρο φοντο. επισης πως μπορω να φτιαξω κατι σαν την φωτο που εχω επισυναψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 (edited) ξερει κανεις κανενα προγραμμα να κανει 2-3 πραματακια απλα? Να μπορω να βαζω στο καταστημα πχ ενα ποδηλατο αλλα να μην εχει και το δεντρο απο πισω αλλα ασπρο φοντο. επισης πως μπορω να φτιαξω κατι σαν την φωτο που εχω επισυναψει? Απλά πράγματα : ( πχ ενα ποδηλατο αλλα να μην εχει και το δεντρο απο πισω αλλα ασπρο φοντο ) Αυτό το κάνει το photoshop με το εργαλείο ραβδάκι ή την γόμα ή την πένα, θέλει δουλίτσα. Πάντος άμα μπορέσεις να δουλέψεις photoshop ( adobe.com ) θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνεις παπάδες, αυτό κάνει αυτή την δουλειά τέλεια και υπάρχουν και πάρα πολλά tutorials, π.χ. γράφεις στο google , αφαίρεση φόντου tutorials photoshop και θα βγάλει πολλά αποτελέσματα, βιντεάκια πολύ κατατοπιστικά, Αλλο, το PaintShop Pro ( Corel.com )το οποίο είναι και οικονομικό 45€ περίπου, και μάλλον αυτό αξίζει να το δοκιμάσεις είναι το ποιό απλό απο όλα και νομίζω οτι θα σε βολέψει. Αυτά ξέρω μόνο. Edited May 17, 2012 by dcakis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 (edited) κάτι σαν αυτό κάνει το Photoshop Edited May 17, 2012 by dcakis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
siomosp Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Εναλλακτικό του Phototshop , Open source ( free ) , Gimp ( http://www.gimp.org/downloads/ ) Ευκολότερο στην χρήση , επίσης free , Paint.net ( http://www.getpaint.net/download.html ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 17, 2012 Author Share Posted May 17, 2012 (edited) κάτι σαν αυτό κάνει το Photoshop saki βλεπω καλος εισαι..να σου στειλω καμια καμια φωτο να μου την φτιαξεις??? χαχαχ πλακα κανω! ευχαριστω για τις απαντησεις... παω για download! Edited May 17, 2012 by tomaik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 (edited) saki βλεπω καλος εισαι..να σου στειλω καμια καμια φωτο να μου την φτιαξεις??? χαχαχ πλακα κανω! ευχαριστω για τις απαντησεις... παω για download! Εάν παίξεις με photoshop cs μερικά κολπάκια μπορώ να στα πω. Edited May 17, 2012 by dcakis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 17, 2012 Author Share Posted May 17, 2012 μολις εγκατεστησα cs6 trial... για πες κανενα κολπακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 (edited) Κάλιο αργά παρά ποτέ, πάρε αυτή την φώτο σαν οδηγό αρχικά, και στείλε μου και εσυ μια φώτο σαν αυτή γιατι εχω αλλη έκδοση.Την φώτο την βγάζεις : άνοιξε το Photoshop και πάτα στο πληκτρολόγιο σου το κουμπι PrintScr , κατοπιν άνοιξε ενα new file στο Photoshop και απο την επιλογη edit κάνε paste, μετα κάνε απο το file : save as (jpeg-jpg), δώσε ενα όνομα και στήλε τη μου. Edited May 22, 2012 by dcakis (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 γιατι οταν παταω save as δεν βγαζει path για να αποθηκευσω την εικονα.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcakis Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Chek your mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts