camoka Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 merhaba kendime ait kitap satışı yapan bir site hazırlamaya çalışıyorum bunun içinde işyerinde vakit buldukça site veritabanına kitapları giriyorum bunun yedeğini alıp evde çalışmak istersem evde kurduğum (wamp server kullanıyorum) prestashop ta nasıl değişiklikler yapmalıyım veya işyerinde yedek alırken nelere dikkat etmeliyim veya bunun için bir ayar var mı? bu konuda bilgisi olan var mı? teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 il iş dosyları komple yedekle. sonrasında veritabanını phpmyadminden dışarı aktar diiyerek sql dosyası olarak yedekle. başka bilgisayara kurarken. /www klasörü altında bir klasör oluştur ve dosyaları buraya at. veritabanı oluştur ve aldığın sql dosyasını phpmyadminden içeri aktar. /config/setting.inc.php dosyasını aç burada veritabanı bilgileri ve site pathı yazıyor yer alıyor. buraya yen oluşturdupun veritabanı bilgilerini ve oluştugun klaösr adını yaz. sonra phpmyadmin den ps_configuration tabloasunda yanlış hatırlmıyorsan Base_url tablosunda site adını localhost yap. çalışacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camoka Posted May 15, 2012 Author Share Posted May 15, 2012 teşekkürler deniyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts