Rbn_R Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Dělám to poprvé a mám problém s převodem. Stránky nefungují tak jak by měly. Postupoval jsem podle totoho postupu http://www.vytvoreniewebstranky.eu/prestashop-1-4-presun-z-localhostu-na-web.html První 4 kroky jsem udělal. Ten 5 tý a 6 nevím jak. Výsledkem je to, že eshop mám na webu. Databáze funguje, jelikož testovací zboží je v eshopu. Nejdou však některé stránky. Zatím jsem přišel na stránku my-account a ani do administračního rozhraní se nemůžu dostat. V obou případech mi naskočí pouze bílá stránka, bez jakéhokoli hlášení i chybě. Krok 6 tudíž nemůžu provést, protože se to dělá přes administraci pokud se nepletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raymancz Posted August 25, 2012 Share Posted August 25, 2012 zdravim... muze byt problem na hostingu se souborem .htaccess, nektere hostingy jej generuji pri zalozeni a nektere prestoze na serveru je, ho ignoruji, dokud se nepovoli v adminu hostingu na serveru.. predevcirem jsem to resil take pak jsem souboru nastavil prava 777 a vygeneroval v adminu Prestashopu ten spravny ktery smeruje odkazy tam kam ma.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts