Inuska Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Už se to tady řešilo, ale v 1.4.7. je jiný kód, poradí mi někdo? Aktuálně se mi zobrazuje pouze položka phone, ale většina zákazníků píše mobily do řádku mobil_phone, který se mi v detailu objednávky nezobrazí. V kódu jsem nenašla nic, co by mě trklo. Nechce se mi to překopirovávat ručně u každého zákazníka, tak budu vdečná za řešení. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Fakt mi nikdo neumí pomoct? Hledání a přepisování telefonů u každé objednávky je věc dosti otravná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arres Posted August 1, 2012 Share Posted August 1, 2012 Ahoj našel jsem v diskuzi tvůj problém se zobrazování mobilního telefonu v detailu objednávky. Měl jsem stejný problém a dlouho hledal až jsem našel, tak si ti dovoluji napsat menší návod. Snad ti pomůže Zjistil jsem, že u verze 1.4 a vyšší není třeba žádný kód měnit. Vše lze pohodlně vyřešit v administraci. Stačí se přihlásit do své administrace a v menu Shipping (doprava) klikni v podmenu na Countries (země) a ze seznamu klikni na Českou republiku. Po načtení se ti zobrazí okno s různými údaji, kde najdi okno "Rozvržení adresy" - mělo by tam být něco, jako firstname lastname company vat_number address1 address2 postcode city Country:name phone tak pod phone přidej: phone_mobile Pak tedy bude seznam vypadat takto: firstname lastname company vat_number address1 address2 postcode city Country:name phone phone_mobile A nakonec nezapomeň dole kliknout na "ULOŽIT" !!! A to je vše. Nyní když se koukneš v administraci do záložky Orders a klikneš na zákazníka, tak by se pod adresou mělo zobrazit mobilní telefonní číslo. (samozřejmě za předpokladu, že ho zákazník zadal při registraci:-). Pokud obchoduješ jen s Českou republikou, tak stačí pouze toto nastavení. Pokud však obchoduješ se Slovenskem nebo jinou zemí, musíš ručně atribut "phone_mobile" přidat u všech zemí zvlášť. Tak snad jsem tímto mini návodem pomohl. Zdarec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts