mariusik88 Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Salut, am instalat prestashop si in BO imi apare: Combină, Comprima & Cache dau click pe link si imi apare: CCC îți permite să reduci timpul de încărcare al paginii. Cu aceste setări vei câștiga performanță fără a atinge codul temei. Asigurăte, totuși, că tema folosită este compatibilă cu PrestaShop 1.4+, altfel CCC va crea probleme. Smart cache pentru CSS Folosește CCC pentru CSS. DA Păstrează CSS ca original Smart cache pentru JavaScript Folosește CCC pentru JavaScript. DA Păstrează JavaScript ca original Minify HTML Minify HTML după executarea „smarty compile”. Păstrează HTML ca original DA Comprimă inline JavaScript in HTML Comprimă inline JavaScript in HTML după executarea „smarty compile” DA Păstrează inline JavaScript in HTML ca original Risc ridicat al comprimării HTML HTML este comprimat dar anulează validarea W3C (doar când „Minify HTML” este activat) Păstrează validarea W3C DA ce pot face sa nu-mi mai apara , sa rezolva aceasta situatie, pe https://developers.g...speed/pagespeed site-ul apare cu un punctaj de 68/100 si la Hight priority apare si Activati comprimarea. Ce pot face? site-ul este patutdebebe.ro Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts