sefaceyhan Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 sayfanın en alt kısmındaki bilgileri düzenlemek istiyorum düzenliyim derken bozdum ingilizce yazan yerleri türkçeleştirmek istiyorum veya silmek istiyorum yardımcı olurmusunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Kullanılan temaya göre değişir. Daha ayrıntılı bilgi verir misiniz? Modül adı vs gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefaceyhan Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 temanın en altındaki bölümü düzenlemek istiyorum engilizce yazan yerleri türkçe yazmak istiyorum ve düzenleyip yeni linkler eklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Temanın adı nedir? Nereden indirdiniz? Cevap yazmak için dosyalarını görmem gerekiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefaceyhan Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 prestashopun kurulum teması başka tema yüklemedim temayı biraz düzenledim o kadar 1 aylık tecrubemle Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Back Office'de modüller altında blockcms modülünün configure seçeneği ile en alttaki bu menüyü kaldırabilirsiniz Aynı yerden bu linkleri artırabilirsiniz Buradaki linkler Tools>CMS altından gelir. Tools>CMS ile girdiğiniz sayfada ilgili sayfa linklerinin yanındaki Düzenle butonlarına tıklayarak istediğiniz her dil için çevirisini yapabilirsiniz. Yapmanız gereken orada gördüğünüz bayrak işaretine tıklamak. Our Stores yazısını tercüme etmek veya kaldırmak için ise Tools>Stores>Display in the Footer seçeneğini kaldırın. Tercümesi ise Tools>Translations>Front Office Translations tercüme etmek istediğiniz dile tıklayın, Stores(Expressions) altından çevirisini yazın. Geride kalan diğer tercümeleri de aynı şekilde Tools>Translations>Front Office Translations tercüme etmek istediğiniz dile tıklayarak ve tercüme etmek istediğiniz kelimeyi (tümceyi) bularak yapabilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefaceyhan Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 bu iki yazıdan bişey anlamadım açılımı nedir Our Stores yazısını tercüme etmek veya kaldırmak için ise Tools>Stores>Display in the Footer seçeneğini kaldırın. Tercümesi ise Tools>Translations>Front Office Translations tercüme etmek istediğiniz dile tıklayın, Stores(Expressions) altından çevirisini yazın. Geride kalan diğer tercümeleri de aynı şekilde Tools>Translations>Front Office Translations tercüme etmek istediğiniz dile tıklayarak ve tercüme etmek istediğiniz kelimeyi (tümceyi) bularak yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Tools>Stores menüsüne girip bir bakın. O zaman anlaşılacaktır. Diğer paragraf için ise bilinen Prestashop'ın rutin tercüme işlemlerini yazdım. Tools>Translations>Front Office Translations Girip denerseniz anlaşılacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts