cenkgursu Posted April 10, 2009 Share Posted April 10, 2009 prestashop 1.2 türkçe yamasıprestashop 1.2 türkçe yaması çeviri tamamlandı ekli dosyalar aşağıdadır.türkiyede bir ilk olmanın gururunu yaşıyorum resmi sitede versiyon yayınlanmadan tercümesi tarafımdan yayınlanmıştır..Tr dosyasını BURADAN çekebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ahmet23 Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 kardeş lütfen emeğe karşı saygılı olalım sanalmagaza.de den aldığın dosyaları ben çevirdim diye burda yayınlama kaç kişinin hakkı var bunda yakışmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
cengiz Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 Cenk bey elinize sağlık hepiniz paylaşımda bulunuyorsunuz ne sizin nede diğer arkadaşların emeğine saygısızlık etmiş olmayalım.Bu arada zipin içindeki 1239401664-127a8fa6.sql.bz2 dosyasını nereye atmamız gerekiyor Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cenkgursu Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Cenk bey elinize sağlık hepiniz paylaşımda bulunuyorsunuz ne sizin nede diğer arkadaşların emeğine saygısızlık etmiş olmayalım.Bu arada zipin içindeki 1239401664-127a8fa6.sql.bz2 dosyasını nereye atmamız gerekiyor Kolay gelsin. admin paneldeki çeviriler için sql dosyası hazırlamıştım admin panelden veritabanı nı içe aktar derseniz bu dosya yardımıyla ceviri tamamlanacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts