vito2 Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Prešiel som práve na verziu 1.4.7.3, skúšam - vyplnil som objednávku za zákazníka, objednám a na email zákazníkovi odoslalo 2 emaily - objednávka v procese spracovania ale aj Potvrdenie objednávky, hoci som nemenil stav objednávky na potvrdenú - neviete mi poradiť, kde bude chyba? Ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted April 28, 2012 Author Share Posted April 28, 2012 dokonca to prvé potvrdenie posiela aj s produktami správne, v tom ďalšom, čo skutočné potvrdím objednávku v BO, už príde bez jednotlivých produktov s cenami, len výsledná cena je správne uvedená :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vito2 Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 nikto neporadí? už som našiel, že aj iní mali taký problém: http://www.prestashop.com/forums/topic/38133-where-did-my-order-conf-go/ no riešenie cez paymentmodule.php: line 350: if ($orderStatus->send_email AND Validate::isEmail($customer->email)) ako tam popisujú, už to tak nie je v tých nových verziách :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts