alexko Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Salutare comunitate, Acu cateva luni am gasit presta-shop, aveam atunci de ales intre presta si oscommerce, pe atunci oscommere avea un + pentru mine pt ca il stiam foarte bine. acu le stiu pe amnadoua. Ca si module am facut reusit sa imi pun in pagina cam tot ce aveam nevoie:- 1 modul de rezervare facut din modulul tell a friend;- am modificat modulul lui marghoobsuleman.com pentru extra tabs si am reusit sa fac legatura pentru fisiere externe HTML pentru fiecare produs in parte.http://www.epensiune.ro/15-cazare-pensiuni-muntenia-pensiuni-arges-pensiunea-amada.html aici se poatre vedea mai bine;Siteul nu este inca total finalizat, mai trebuie un pic lucrat la el.Astept pareri:Dwww.epensiune.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bello Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 e marfa, dar ai de lucrat la detalii, niste idei tu faci cum vrei bine poate ca nici nu e gata , casuta contact nui incadrata, jos in footer deviaza un pic spre stanga , o fi vro poza ceva, daca intri pe un monitor wide cu rezolutie mare backgroundul cu norisori se vede cam urat, mai degraba ai scoate norisorii si lai lasa alb cum e tema, si pui un banner mai frumusel sus cu norisori cu ce vrei tu, si nici google adsense nas pune , leash scoate nus daca teai inbogatii de la alea e foarte marfa orcum al meu veziL in semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Felicitari, imi place cand vad creativitate la lucru.Ce am vazut eu:1. eu as pune line-height:30px; la h4 ca sa nu mai stea lipit de marginea de sus (global.css - liniile 1063, 1101, 1108 si care or mai fi - sper ca nu te jignesc dandu-ti detalii).2. linkurile de la primul carusel nu duc nicaieri in Firefox-ul meu, e cam enervant.Sanatate si virtute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinellaurentiu Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 salutare marfa situl facut de u as fi si eu interesat de cateva din modulele folosite sau facute de tine,sunt interesat de modulul prin care oricine poate aduga un anunt,si acela prin care se pot face rezarvari online. te rog contacteaza-ma office@okpets.ro 0727410733 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts