cenkgursu Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Ürün resimlerinin Orjinal boyutunda göstermemesi durumunda yapılacak işlem çok basit.admin panelden ayarlar/Resimler/Tırnak resimlerini yeniden oluştur diyerek sorunu çözüyoruz dikkat edilmesi gereken husus Elle oluşturulan ürün resimleri otomatik oluşturulan ürün resimleri tarafından silinmektedirler.bütün sorunda buradan çıkmaktadır elle oluşturduğunuz resimler boyutlandırılmadığı için resmin büyük halini göremiyorsunuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silgi Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Tırnak resimlerini yeniden oluşturduğumda kategorideki resimlere yazma izni olmadıgından tamamlanamadı diyor. img klasörünün hepsine izin verdim ama düzelmedi bu arada 1.3.1 sürümnü kurmuştum. chmod 775 ve 777 yi (alt klasör ve dosyalarla birlikte) de denedim fakan yeniden boyutlandırma hatası verdibu sorunu nasıl düzeltebilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Tırnak resimlerini yeniden oluşturduğumda kategorideki resimlere yazma izni olmadıgından tamamlanamadı diyor. img klasörünün hepsine izin verdim ama düzelmedi bu arada 1.3.1 sürümnü kurmuştum. chmod 775 ve 777 yi (alt klasör ve dosyalarla birlikte) de denedim fakan yeniden boyutlandırma hatası verdibu sorunu nasıl düzeltebilirim /img klasörü ve içindeki bütün dosya kalsörlere 777 iznini veririz. sorunuzu çözülür. tırnek resimlerini yaniden oluşturmada eski resimler silineceği için böyle bir hata alıyorsunuz sanırım.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts