Ryuu Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Witam, poszukuję pełnego angielskiego tłumaczenia do PrestaShop v1.3.1 . Tłumaczenie z języka hiszpańskiego na polski ponad 3000 linijek jest bardzo niewygodne, gdy się nie zna tego języka, a w folderze Presty są niepełne tłumaczenia bądź nie wiem gdzie szukać, więc prosiłbym o jakiś link do pobrania pełnego angielskiego translate'a . Z góry dziękuję . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitelektro.pl Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Witaj. Może to Ci pomoże. Lista wersji do pobrania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuu Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Dzięki, ale to co dałeś to wersje instalacyjne . Mam już to samo na FTP . Ja natomiast potrzebuję plików, w których jest zapisane całe angielskie tłumaczanie, bo w folderze translations/en/... są pliki, których tłumaczenia mają po kilka linijek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyzamaz Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Dzięki, ale to co dałeś to wersje instalacyjne . Mam już to samo na FTP . Ja natomiast potrzebuję plików, w których jest zapisane całe angielskie tłumaczanie, bo w folderze translations/en/... są pliki, których tłumaczenia mają po kilka linijek . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts