Mamejeradi.cz Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Potřeboval bych nastavit cenu dopravy dle váhy,ale ať koukám jak koukám,na prestě to asi nejde,nebo se pletu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Jde to.BO-Shipping-Weight ranges přidáš třeba několik Českejch pošt a u každé dáš rozsah 0-2kg 3-7 apod Pak v BO-Shoipping dole při vybrání pošty se objeví rozsahy kde připíšeš ceny.Dá se to určit rozdílně pro více oblastí,jestli je máš uvedeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 7, 2009 Author Share Posted April 7, 2009 Dekuju kouknu na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 Děkuju máš pravdu funguje to,ale teď si nevím rad s dobírkou mám ji nastavenou na 39kč a pořád se u ní píše,že celková výse ooštovného bude činit 129Kč,ikdyž je samotný poštovný třerba 145Kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
drex Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 nerozumim zcela tve otazce, ale zkontroluj si toto:- mas nastavenou vahu u zbozi, ktere pridavas? pokud ne, tak ti to hodi cenu, kterou mas nastavenou u napr. 0-1kg- mas korektne nastaveny manipulacni poplatek?- mas zaskrtnuto v modulu doprava Fakturaci podle celkove hmotnosti?Pokud chybu nenajdes sam, zkus svuj problem rozepsat podrobneji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 8, 2009 Author Share Posted April 8, 2009 Postovne mě funguje dobřešpatně jsem to napsal.Mám na mysli způsob platby,když se zvolí dobírka,tak se připočítává 39kč,ale zobrazuje se ze celkova cena postovneho bude 129KčJeste jdu zapatrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Ahoj. Nastavil jsem ceny za dopravu podle hmotnostniho rozsahu (viz. vyse newpresto). Postovne se dobre pri pridavani dalsich produktu pripocitava (jeho cena se zvysuje) , ale nesnizi se!, kdyz z kosiku nejaky produkt odeberu. Nevite, cim to je, pripadne, zda to je "bezny stav"? Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Odpovídám si sám. Už snad vyřešeno. Buď se to rozchodilo samo (vysypáním cashe apod.) nebo problém souvisel s tabulkou Omezení měn v Platby, kde nebyla povolená CZK (?). Prostě, standardní problém to určitě nebyl neboť teďko Prestashop cvičí, jak je třeba :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) Omlouvám se za otevírání starého tématu, ale nechci otvírat nové, když se to tu řeší. Mám zboží, na váhu, každé váží 1000kg (paleta), u každého zboží tu váhu mám zadanou. Zadal jsem hmotnostní rozsahy, kdy s každou paletou se cena navyšuje (né vždy o stejnou částku), s tím, že od 4 palet, tedy 4000kg je doprava zdarma. Vše mám nastaveno, viz přiložený obrázek, jenže... Když koupím jednu paletu, je doprava 0,-, když koupím druhou paletu, je doprava stále 0,-, když přidám třetí paletu, je vypočítána správná doprava dle rozpisu, když přidám čtvrtou, je správně nula. Lámu si tedy hlavu s tím, proč to první dvě palety nepočítá správně. Nějaký nápad? EDIT: zkoušel jsem v těch polích nahoře nastavit dopravu zdarma jak od 4000kg, tak jsem nastavoval i nulu pro vypnutí. Beze změny. Presta 1.4.9.0 Edited September 14, 2014 by Aramon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts