tomas877 Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Dobrý den, vím, že je to asi již profláklé téma, a na internetu jsem našel spoustu návodů jak počeštit svůj eshop, ale ještě nikdy se mi nepodařilo přeložit kompletně celý web, vždy alespoň něco zůstalo nepřeloženo. Používám prestashop v1.4.7. a chtěl bych mít eshop kompletně česky například na této free šabloně: http://addons.prestashop.com/en/templates-prestashop/2197-prestashop-14-alternative.html Na FTP má přímo tato šablona nějaké jazykové soubory, čeština mezi nima není. Myslel jsem si že když ji tam přidám pomůže to. Nestalo se tak. P.S.:Stačí mi kompletně přeložený frontoffice. Mohl by někdo prosím poradit jak to přeložit opravdu kompletně celé ne jen část. Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Pokud máš češtinu nainstalovanou na originální šabloně, tak si z tý originální šablony ze složky lang zkopíruj soubor cs.php a vlož ho do týhle druhý šablony do stejný složky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas877 Posted April 15, 2012 Author Share Posted April 15, 2012 Díky. Funguje to, ale ještě třeba přihlašování zůstalo nepřeložené - to je ale asi samostatný modul ne, ktery se musí přeložit zvlášť. Nebo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 No, některé moduly bývají občas přiřazené k šabloně, čili se musí přeložit extra, ale to už zvládneš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts