hakanozer Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Herkese merhaba, prestashopta yeniyim. kullanıcılar ilk üye olurken üyelik ekranında sadece kişisel bilgileriniz ekranını girerek üye olmasını istiyorum. .tpl dosyasından gerekli inputları kaldırdım. Ama AuthController.php kontrolünü yaparken aşağıdaki uyarıları alıyorum. Bu hataları almamak için ne yapmam gerekiyor. Şimdiden herkese teşekkürler. Var 7 Hataları : Ülke No gereklidir. Kullanıcı Adı gereklidir. Soyadı gereklidir. Adı gereklidir. Adres 1 gereklidir. İl gereklidir. Diğer gereklidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 formun post action'ı ile hangi komutun çalıştırıldığını bulun. Buradan alan kontrolü yapan kodları kapatın. Eğer bir javascript yardımıyla yapıyorsa, o script dosyasına gidin ve ilgili alanlara ait değişkenler için yukarıdaki düzenlemeyi orada yapın. Yukarıda yazdıklarım size çok anlamsız geliyorsa burada tekrar yazın, iki gün sonra bakabilirim. Selamlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanozer Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Forum post <form action="{$link->getPageLink('authentication.php', true)}?back={$back}" method="post" id="new_account_form" class="std"> Şeklinde. Alan kontrolleri AuthController.php dosyası içerisinde yapılıyor sanırım. Ben bir çok deneme yaptım ama bulamadım bir türlü kapanmadı ve sürekli aynı uyarılar karşıma çıkıyor. Kontrolleri nasıl kapatabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Aldığınız hata mesajlarını siteyi İngilizce'ye çevirdikten sonra gönderir misiniz? Türkçe çevirilerden birşey anlayamıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanozer Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Aslında hata diğil bunlar olması gerektiği gibi çalışıyor benim istediğim bu uyarıları almamak. En azından bir telefon numarası girmelisiniz lastname is required. passwd is required. firstname is required. soyadı is required. isim is required. adres1 is required. il is required. Zip/ Postal code is required. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Telefon için autocontroller.php de aşağıdaki satırı if (!Tools::getValue('phone') AND !Tools::getValue('phone_mobile')) $this->errors[] = Tools::displayError('You must register at least one phone number'); soyad, ad, email, password için aşağıdaki satırı $this->errors = array_unique(array_merge($this->errors, $customer->validateControler())); adres bilgileri için aşağıdaki satırı $this->errors = array_unique(array_merge($this->errors, $address->validateControler())); satır başlarına // koyarak kapatın. Tekrar deneyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanozer Posted April 15, 2012 Author Share Posted April 15, 2012 Çağlar bey, çok teşekkür ederim. Dediklerinizi uyguladım şimdi istediğim gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Çağlar beye ben de teşekkür ederim fakat bir not düşmek istedim email, password alanları ölümcül derecede gereklidir. Bunları kaldırırsanız bir çok fonksiyon çalışmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Mahmut Bey, size katılıyorum. Ancak çözüm için benim aklıma kısa vadeli başka bir şey gelmedi. Bundan dolayı silmek yerine, kapatmasını rica ettim. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Rica ederim. Doğrusunu yapmışsınız. Ben sadece not ekledim İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts