parek4u Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Narazil jsem na problém , který jsem zde jiš řešil, při programování jiného eshopu, bohužel rada z minulého dotazu mi u tohoto eshopu nepomůže. http://www.prestashop.com/forums/topic/140856-uprava-pozadi-center-column/ Jak mám nastavit stejnou výšku pro left_column a center_column ? Zde je odkaz : http://webiste.cz/1_boxerky Jde mi o to pokud nastavím pevnou velikost levého bloku a min-height u center bloku nepomůže mi to. Pokud si zákazník zobrazí 9 produktů na stránku a nebo 24 produktů na stránku. Ano je zde možnost nastavit minimální velikost center bloku na výšku 24 produktů ale u ostatních stránek kde je produktů málo, nebo stránek s jiným obsahem at už nákupní košík, nebo user_account, drop_prices, cms bude moc veliká... Víte někdo jak na to ? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 napadlo mě pod categori_block umistit obrazek ktery se vykresli mezi menu a footer ale nevim jak na to, neporadite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted April 14, 2012 Author Share Posted April 14, 2012 Opravdu nikdo neví jak poradit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Abych řekl pravdu, přečetl jsem si tvůj dotaz 2x a beztak tomu nerozumim, tak to radši nakresli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted April 15, 2012 Author Share Posted April 15, 2012 Díky za tvůj zájem nakreslil sem to Vypadá to na jednoduchou úpravu v css, bohuže nevím jakou... Pokud je blok center vyšší jak left je pod menu kategorii volne misto, tam potřebuju mít vykreslené pozadí z left_column Díky za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Pošli mi do PM login na FTP a v adminu nastav nucenou kompilaci na ANO a vypni cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted April 15, 2012 Author Share Posted April 15, 2012 díky za ochotu nechci tě stím zbytečně zdžovat , kompilaci a cash mam samozrejme takto nastavenou pri upravovani porad. Na ktere suboy by ses chtel mrknout ? nebylo by rychlejsi mi rict kam se na co mam mrknout ? jestli ne tak ti to poslu jen te nechci zbytecne zdrzovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Mě zbytečně zdržuje to nasměrování tě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parek4u Posted April 15, 2012 Author Share Posted April 15, 2012 ok poslal sem ti to do pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
donaR Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 jedná se o typickou potíž s CSS, se správnejma klíčovejma slovama ti google vyhodí přesně tudle potíž, řeší se to např. - přes pozadí divu, který obalí oba sloupce, které pak tvoří představu pokračujícího levého sloupce - jquery - http://davedash.com/2007/05/22/equal-height-columns-with-jquery/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts