tomaik Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Τελικά δεν βρηκα λυση στο προβλημα με τα μεταφορικα που αντι για 0 ξεκινανε απο 5 ευρω... μπορώ να κανω αναβαθμιση αναιμακτα? επισης σε ποια εκδοση μπορω να παω οταν εχω θεμα φτιαγμενο σε 1.4.3.? οταν παω να κανω backup τις μεταφρασεις μου βγαζει μια οθονη με κινεζικα..γιατι? αυτα τα ολιγα πριν σπασω το λαπτοπ ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 κανεις δεν εχει να προτεινει μια καλη εκδοση που να δουλευει το θεμα που ειναι φτιαγμενο 1.4.3? η εστω μια καλη εκδοση που να υποστηριζει θεμα σαν αυτο http://www.uhupage.com/product.php?id_product=178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 3, 2012 Author Share Posted May 3, 2012 επειδη με το θεμα που εχω δεν παει παραπανω και αν το βαλω δεν ξερω πως να αλλαξω τις ασυμβατοτητες θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη και ποια εκδοση προτεινετε ως την 1.4.5.1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Εγώ να σου έλεγα να βάλεις την τελευταία έκδοση, αφού παίζει το θέμα σου στην 1.4.5 θα παίξει και στην τελευταία, πρώτα backup και μετά απενεργοποίησε τα module oπως λέει στο update,δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts