murathan Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Merhabalar; Prestashop download verdiği son sürümün sorunsuz türkçe olanı var mı? %90 kadar türkçe çevrilmiş en son sürüm hagisidir.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Merhaba; Dil dosyası versiyon ile ilgili değildir. Önceki sürümlerin dil dosyalarındaki çeviriler %95 oranında yeni versiyonları karşılar. Bu yüzden eski versiyonların dil dosyasını kullanabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 Yüklüyorum fakat ne admin panelini nede satış sayfasını güncelliyor aynı ingilizce kalıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EK-Si POS Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Ücretli dil paketi: http://www******shop-turkce.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Ücretli dil paketi: http://www.******-turkce.htm Arkadaşım 10$ karşılığında dil dosyası mı satıyorsun ? Bu nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Burası Türkiye kominite topluluğu forumu. İstediğin ücretli sistemin ilanını verebilirsin. Ama dil dosyası ile ilgili yardım istenen bir başlığın altına hem de 10$ için bu saçma linki yapıştırman ayıptır. Diğer arkadaşlar mesajını silmişti ben yeniden açtım. Kendi mesajını bizzat kendin silmeni rica ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Ücretli de yardım yapanlara dokunulmaması, buna müsamaha gösterilmesi taraftarıyım. Neticede emek harcanıyor ve emeğin karşılığı olmalı. Sizde bedava olanı varsa paylaşın. Prestashop nekadar ücretsiz görünse de yaralı moduller ücretli. Aynı şekilde bizlerde bu script'i e-ticaret sitelerimizde kullanıyoruz. Ne kadar iyi moduller düşünülüp yapılırsa, biz e-ticaret sitelerine de faydalı olacaktır. Birkaç on dolarlık moduller birçok yükümüzü alıyorlar. Yukardaki arkadaş sadece dil dosyasına 10$ demiş olsada bence müdahale etmeyip bedavası varsa paylaşmanızı öneririm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts