vasvra Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Τα emails μου δουλεύουν κανονικά χρησιμοποιώντας PHP mail αλλά όταν γράφω ένα μήνυμα από την παραγγελία του πελάτη για να σταλεί στον πελάτη το email πάει κανονικά αλλά χωρίς το κείμενο που έχω γράψει παρά μόνο με συνημμένο το Logo του καταστήματος σε JPG. Τι μπορεί να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasvra Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 Τελικα το κατάφερα. Ειναι στις μεταφράσεις των email. Δεν υπήρχε κείμενο στα Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnnyme Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Γειά σας Εχω και εγώ προβλημα με τα αυτόματα mails. Πάνε κανονικά στον πελάτη με κάθε παραγγελία, αλλα περιέχουν αγγλικές προτάσεις και δεν μπορω να βρω που να κάνω την μετάφραση. Ευχαριστώ Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasvra Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 Και εγω είμαι καινούργιος στο Prestashop αλλα νομίζω στα Tools/Translations. Βρες το ανάλογο Αγγλικό email κάντο copy και σε κάποιο κειμενογράφο μετάφρασε αυτα που θέλεις και μετά κάντα paste στήν Ελληνική σειρά. Από ότι κατάλαβα και εγώ πρέπει να υπαρχει και στα Ελληνικά για να το λαμβάνεις. Εμένα μου ερχόταν τελείως άδειο μεχρι που το αντέγραψα στα Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος Βαν Νταμ Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Γειά σας Εχω και εγώ προβλημα με τα αυτόματα mails. Πάνε κανονικά στον πελάτη με κάθε παραγγελία, αλλα περιέχουν αγγλικές προτάσεις και δεν μπορω να βρω που να κάνω την μετάφραση. Ευχαριστώ Γιάννης Πας καρτέλα Tools > Translations επιλέγεις τα PDF που θέλεις πατάς στην ελληνική σημαιούλα για να επεξεργαστείς την ελληνική μετάφραση..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts