panco01 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Zdravím a prosím o pomoc 1.4.7.3 a níže V případě, že si zákazník objedná zboží, které má hodnotu skladu 0 a nižší, bych očekával, že objednávka zůstane ve stavu "On backordered" (červená) . Presta však tento stav okamžitě změní na stav objednávky jaký si zvolil zákazník (např. pro bankovní převod: očekáváme platbu). Takže v objednávkách není na první pohled možné vidět, z kterých objednávek mám zboží objednat od dodavatele. Takto normálně to funguje např. v Prestě 1.2.5. Možná je potřeba někde něco zakliknout a já opravdu nemůžu přijít na to co... Prosím o info jestli je to takto "nově" v pořádku, případně co s tím dělat. Pokud by to takto mělo zůstat je to pro nás důvod ke změně šopu. Děkuji za rady. PanCo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Ahoj. Mám menší problém se stavem objednávek...Hrála jsem si a upravila seznam se "stavy objednávek" dle mého "systematicky". Dáme si příklad. Objednám si něco, zadám platbu bankovním převodem.přijdou mi dva emaily...1. Objednávka doručena do systému obchodu (order_conf)2. Vrácení zboží (order_return_state)Správně by mělo dojít.1. Objednávka doručena do systému obchodu (order_conf)2. Očekáváme platbu převodem (bankwire)a následně ruční zadání stavů objednávek které funguje bez problémů, odešle se to co je nastavené....šablony jsou u stavů správně... Edited September 4, 2014 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 zatím to řeším všechno ručně... všechny jsem zatrhla jako neodesílat email a dělám nové a budu je klikat... Teď jsem jen zkoušela z ten původní vrácení zboží... vůbec mi nefunguje a hlásí mi to chybu... (tahle chyba se vypíše pokud chci jakýkoliv půvdní stav smazat.... Objekt nelze načíst (identifikátor chybí nebo není platný) Došlo k chybě při mazání objektu. order_return_state (nelze načíst objekt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts