simberak Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Zdravíčko, chtěl bych rozchodit v shopu měření konverzí přes Heureku (ne Oveřeno zákazníky a poskládal jsem kód, kterej dokáže zaznamenat pouze jeden produkt. Takže to neni uplně tak "funkční"... Poďme dát síly dohromady a ten řádek addProduct doladit tak, aby to vypisovalo všechny produkty v objednávce. Zde je kód na výpis pouze jednoho zboží v objednávce: <script type="text/javascript"> var _hrq = _hrq || []; _hrq.push(["setKey", "MŮJ HEUREKA KOD"]); _hrq.push(["setOrderId", "'.intval($order->id).'"]); _hrq.push(["addProduct", "'.addslashes($product['product_name']).'", "'.Tools::ps_round(floatval($product['product_price_wt']) / floatval($conversion_rate), 2).'", "'.addslashes(intval($product['product_quantity'])).'"]); _hrq.push(['trackOrder']); (function() { var ho = document.createElement('script'); ho.type = 'text/javascript'; ho.async = true; ho.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.heureka.cz/direct/js/cache/1-roi-async.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ho, s); })(); </script> Děkuji za diskusi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 Opravdu se tu nenajde nějaký Presta King, který by to zvládnul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Woe, Brouček to prodává za 299,-... oceň jeho UM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simberak Posted April 16, 2012 Author Share Posted April 16, 2012 Jasný, vím, ale co jsem kupoval u něj naposledy XML feedy, tak jsem předem třeba nevěděl, že aby to běželo na 100% tak, jak se psalo v popisu modulu, potřebuju vlastní server Takže jsem vůči jeho umu trošku skeptickej... Ale díky za radu Ještě víc bych ocenil, kdyby jsi mi poradil s tím řádkem addproduct Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_m Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Jasný, vím, ale co jsem kupoval u něj naposledy XML feedy, tak jsem předem třeba nevěděl, že aby to běželo na 100% tak, jak se psalo v popisu modulu, potřebuju vlastní server Takže jsem vůči jeho umu trošku skeptickej... pri tomto module XML datafeed nepotrebujes vlastny server Link to comment Share on other sites More sharing options...
papista Posted June 20, 2012 Share Posted June 20, 2012 Též by se hodila nějaká implementace zdarma... nevyřešil to už někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek77 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Heureka-měření konverzí Zde si můžete stáhnout modul Heureka.cz/sk měření konverzí zdarma Na 1.4.5.1 běží bez problémů 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Heureka-měření konverzí - na 1.4.8.2 nezaznamenal zatial nic..aj ked google analytics mi ukazal konverzie s Heruerky tak neviem ale asi mi to nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts