ACSS001 Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Καλησπέρα σας, Είμαι σχετικά καινούριος στο Prestashop και ενώ έχω καταφέρει πάρα πολλά (με την βοήθεια του forum), δεν μπόρεσα να βρω πουθενά (ούτε εδώ αλλά ούτε και στο Αγγλικό μέρος) κάτι σχετικό με την απεγκατάσταση των θεμάτων (themes). Μέχρι να καταλήξω στο πιο όμορφο και λειτουργικό (σε σχεση με το αρχικό) θέμα, έκανα εγκατάσταση περι τα 10 θέματα, "πήρα" ότι module ήθελα από το καθένα και τώρα δεν θέλω να μου γεμίζουν τον χώρο. Υπάρχει γρήγορος τρόπος να γίνει απεγκατάσταση, ή πας με το χέρι και σβήνεις μέσα από το φάκλεο themes αυτά που δεν θέλεις? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 πας με το χέρι και σβήνεις μέσα από το φάκλεο themes αυτά που δεν θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athinodoros Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Καλησπέρα Ειμαι πολυ καινούριος στο Prestashop και επαθα το εξής: Κατεβασα ενα free theme απο το Likaweb. Εκανα εγκατάσταση με το Theme installer και μετα απο αυτό, αλλαξαν ολα! Menu, θεσεις των παλιών μενου και αλλα Ξερει κανείς καποιον γρηγορο τρόπο να ξαναγυρίσω στο standard theme? εκανα χειροκίνητα τοποθετηση του theme απο τον φακελο του prestashop αλλα τιποτα Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 εαν επιλέξεις το defaul themes δεν επανερχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athinodoros Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) ΟΧΙ εχει κανει αντικατασταση του αρχικου και δεν εχει κανενα αλλο Edited May 11, 2012 by Athinodoros (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 κατέβασε την εγκατάσταση , πάρε το θέμα και ριξτο ξανά μέσα και λογικά θα είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athinodoros Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Το εσβησα και το εκανα απο την αρχη Σ'ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts