cara_ionutz Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Salutare, Am si eu o problema ce ma macina de vreo 2 nopti, nu reusesc sa pun o fundita excat pe coltul roz din footer care sa apara si peste background. Am incercat sa inserez diferite taguri le-am stiliat in css, dar intotdeauna imi aparea dedesubt . atasaze imaginea pentru a va face o idee si astept pareri. Multumesc mult. Ionut Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasnel Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Salut, Ma poti ajuta si pe mine, te rog. Am instalat aceasta tema, dar nu imi functioneaza modulul "Mergi la Casa", in cazul tau"Plateste" si Footer-ul nu imi apare ca cel din tema. Iti multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
urecheatu007 Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Salutare, Am si eu o problema ce ma macina de vreo 2 nopti, nu reusesc sa pun o fundita excat pe coltul roz din footer care sa apara si peste background. Am incercat sa inserez diferite taguri le-am stiliat in css, dar intotdeauna imi aparea dedesubt . atasaze imaginea pentru a va face o idee si astept pareri. Multumesc mult. Ionut Pai in cazul tau cred ca e o problema de pozitionare. In cazul de fata pozitioneaza fundita absolut (fundita fiind probabil o imagine) si deasemenea containerul fata de care dorim sa pozitionam fundita sa fie pozitionat relativ. In mod natural un element pozitionat absolut apare deasupra elementului parinte daca nu e modificat z-indexul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts