josejumbo Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Zdravím, chtěl bych nastavit měnu EURO tak aby se mi přepočítávala v kurzu 27 Kč za 1 EURo. Ale když to nastavím jak je to popsáno v nápovědě pro Prestu (1.4.4.1) tak mi to dá nesmyslně nízkou částku. Nevíte prosím, jak to správně nastavit. Díval jsem se, že i u dolaru je hodnota 0.058939. a Né hodnota jak udává Presta že dolar se rovná 1,12 když je 12 jeho hodnota. Prosím o pomoc a děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 No nejsem si jist, ale pokud se vážně nepletu, tak se tímto dopouštíš dvojích cen, což by mohlo někomu vadit, a pokud ano a napráší tě ČOI, hrozí ti pokuta až 500.000,- Kč Ceny by vždy měly korespondovat se skutečností. Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 No nejsem si jist, ale pokud se vážně nepletu, tak se tímto dopouštíš dvojích cen, což by mohlo někomu vadit, a pokud ano a napráší tě ČOI, hrozí ti pokuta až 500.000,- Kč Ceny by vždy měly korespondovat se skutečností. Ok tak jak do Presty dotáhnu aktuální kurz, třeba od ČNB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Platby->Meny->Aktualizace... ručně nebo cronem Link to comment Share on other sites More sharing options...
josejumbo Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 a ten kurz to tahá odkud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 No spíš bych řekl, že tu hlavně někdo neumí vypočítat hodnotu, co tam má zadat pro každou měnu :DDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts