bazso Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Több hónap kihagyás után ismét elindultam a webshop szerkesztés és használat rögös útján. Természetesen maradok a Prestashop mellett. Véleményem szerint még mindig ez a legjobb rendszer ezen a területen. Az 1.5 verziót kezdtem el tesztelni. Talán néhány hét múlva 100%-ban készen lesz, érdemes lesz rá váltani. A fordítást elkezdem, az elkészült verziókat ebbe a topicba fogom feltölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiferi Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Köszönet előre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted April 30, 2012 Author Share Posted April 30, 2012 Körülbelül 50%-os magázó magyar fordítás letölthető innen. Várom ide a tesztekről szóló bejegyzéseket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero_ Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Sebiferi: amit reklamozol oldal az is prestaban van? valakinek van mar tapasztalata az 1.5-el? nehez lesz valtani 1.4.1rol ra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Az 1.5.0.9 v-t felinstalláltam, de valamiért a termékek BO oldala nem jelenik meg, vagy csak valamit még pluszban be kell állítani? Mert így még próbaképpen sem tudok egy terméket sem feltölteni. Megjelent pár napja az újabb RC1 verzió 1.5.0.13, annál meg az adatbázis telepítés utolsó fázisában elakadtam. Más is járt így? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted June 12, 2012 Author Share Posted June 12, 2012 A telepítéskor nem engedte frissíteni a már fent lévő 1.5.0.9 verziót, csak új telepítéssel volt hajlandó elindulni. Az adatbázisnál alapértelmezett a ps_ prefix (előtag), de a korábbi verziónál már elkészültek ezzel a táblák. Javaslom a korábbi táblák törlését és egy teljesen új telepítést végigcsinálni. A magyar nyelv létrehozása telepítése majd aktiválása után a BO felületen a füleket le kell fordítani magyarra. Ezt legegyszerűbb az adatbázisban megtenni, ott látható a már telepített nyelveken a megnevezésük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Én mindkét próbát teljesen üres domain könyvtár alá másoltam fel, az adatbázis táblát eldobtam, így telepítettem, de nem jött össze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted June 12, 2012 Author Share Posted June 12, 2012 Telepítsd a próbaadatok nélkül. Itt van hiba a telepítőnél, ezért áll meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Köszi! Jó lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsak Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Nem tudom másnál is előfordult-e már, de ha telepítem az innen letöltött magyar nyelvet, akkor teljesen szét esik az összes oldal. adminnál egyáltalán nem jelennek meg a menü feliratok csak az ikonok. Hiába írok be újabb fordítást a mentés után elveszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Én bazso fordítását használom, de nem jelentkezett ilyen gond, hogy szétesne az oldal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsak Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 melyik 1.5-ös verziót használod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazso Posted June 13, 2012 Author Share Posted June 13, 2012 Már írtam egy korábbi posztban, hogy a BO-ban a menüket - füleket - külön le kell fordítani, amit a legjobb az adatbázisban megtenni. Erre gondolhatsz amikor az oldal szétesését említed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsak Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Adatbázisban hol találom meg a fordításokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 (edited) Adatbázisban hol találom meg a fordításokat? Helló, A hiba nálam is megvan, de csak chrome-ban. Firefoxban nem tapasztalom a hibát. Az adatbázisban a tab_lang-ban találod meg. Elkezdtem lefordítani, de még nem csináltam meg az összeset, de ezidáig semmi változás. A magyarosítást én is nagyon köszönöm. Edited September 18, 2012 by Godzilla (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzilla Posted September 19, 2012 Share Posted September 19, 2012 Nem tudom másnál is előfordult-e már, de ha telepítem az innen letöltött magyar nyelvet, akkor teljesen szét esik az összes oldal. adminnál egyáltalán nem jelennek meg a menü feliratok csak az ikonok. Hiába írok be újabb fordítást a mentés után elveszik. Helló, Nekem az oldalra belépés után egy F5 megoldotta a problémát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts