jiritomekeu Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Při nákupu jako host (rychlá platba) mi po vyplnění všech políček napíše systém chybové hlášky: Pole jméno je povinné. Pole příjmení je povinné. Nevíte, kde by mohl být problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Způsobit to může asi X věcí... Dělal jsi nějaké úpravy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Otestuj si to na poslední verzi 1.4.7.2 a dej vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 A proč bych si měl kvůli tvému problému stahovat nestabilní verzi? si stáhni stabil a nediv se.... kdybys to napsal hned, že ti jde o nějakou verzi 1.4.7.2 tak se ani neobtěžuju ti odepsat I když by mně zajímalo, kdes vzal 1.4.7.2... nééé, to mi fakt psát nemusíš.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Bohajeho, Aramone, nebuď tolik vztahovačnej... zřejmě ten XM4Novo koment nebyl pro tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Jáááj :-) Přehlídl jsem se :-D Omlouvám se :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiritomekeu Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Jáááj :-) Přehlídl jsem se :-D Omlouvám se :-D Úpravy v čem ale? :-D dělal jsem xxx.xxx úprav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 No vida :-) Problém vyřešen :-) Proč upravuješ, když nevíš, co je na čem závislé? :-) Měň vzhled, ale skripty, s nimi kurevsky opatrně... A bez znalosti prasty se do toho ani nepouštěj... A to, že napíšeš xxx úprav ani trochu nepomůže tomu, najít důvod, který to mohl způsobit...takže buď začni s úpravami odznova s tím, že si budeš zkoušet funkčnost, nebo vypiš, co jsi upravoval, stačí soubory a důvod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiritomekeu Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 No vida :-) Problém vyřešen :-) Proč upravuješ, když nevíš, co je na čem závislé? :-) Měň vzhled, ale skripty, s nimi kurevsky opatrně... A bez znalosti prasty se do toho ani nepouštěj... A to, že napíšeš xxx úprav ani trochu nepomůže tomu, najít důvod, který to mohl způsobit...takže buď začni s úpravami odznova s tím, že si budeš zkoušet funkčnost, nebo vypiš, co jsi upravoval, stačí soubory a důvod... addresscontroller.php a pod. soubory ktere pracuji s registraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Jooo, tak to vím přesně, kde je problém... v souborech addresscontroller.php a podobně... Teď vážně, když jsi dělal úpravy tam, tak tam hledej i chyby... Nevím, cos tam upravoval, podle čeho, jestli jsi upravoval ve verzi, pro kterou byla úprava určena (tady bych začal)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiritomekeu Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Jooo, tak to vím přesně, kde je problém... v souborech addresscontroller.php a podobně... Teď vážně, když jsi dělal úpravy tam, tak tam hledej i chyby... Nevím, cos tam upravoval, podle čeho, jestli jsi upravoval ve verzi, pro kterou byla úprava určena (tady bych začal)... Já jsem nedělal žádné úpravy dle návodu z fóra, já si vše dělal sám, musím se ti v každém postu představovat znovu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Neboj, vím o koho jde... Ale jde o to, jaké konkrétně jsi dělal úpravy... Se stejným problém jsem se setkal, když jsem dělal úpravy podle návodu, myslím, že to bylo kvůli IČ... a problém byl v tom, že ta úprava byla pro 1.4.6.2 já měl prestu 1.5.něco... Tím jsem chtěl říct, že to není moc blbuvzdorné a je fakt potřeba opatrně... No,snad někdo bude chytřejší než já, už raději nebudu spamovat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts