brenditza Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Buna! Incerc de ceva timp sa uploadez diverse module in Back-office, la "adauga modul din calculator"; nu reusesc, imi spune :unknown archive type" ; cand am incercat sa adaug o arhiva cu poze in cadrul imaginilor unui produs, la fel, nu m-a lasat, a trebuit sa incarc fiecare poza in parte . Imi puteti spune ce sa fac? Am incercat si sa fac upload direct in cpanel, am urcat arhiva, dar cand i-am dat extract, la fel, nu m-a lasat; am facut si uplod cu fisierul gata dezarhivat, in cpanel, am urcat modulul direct in public_html/modules, si ma gandeam ca ar trebui sa imi apara apoi in back-office, dar nu apare nimic. Va rog mult, spuneti-mi ce sa fac, habar nu am! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brenditza Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 am postat si la se4ctiunea prestashop de bug tracker, dar vad ca nu raspunde nimeni acolo, probabil ca ar trebui sa astept cateva luni, ca de cateva zile nu am primit nici un raspuns de la ei ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 interersant da-mi un link sa vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
brenditza Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 uite Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 hai pe yahoo costi4066 este idul meu precis greseti ceva pasi sau ceva ni nu este setat bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seductiv Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Poti urca modulele dezarhivate pe FTP. Sigur vor functiona asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brenditza Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Poti urca modulele dezarhivate pe FTP. Sigur vor functiona asa. le-am urcat, dezarhivate fiind direct in cpanel, si nu se vedea nimic in back office-ul de la presta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seductiv Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Verifica compatibilitatea modulelor cu versiunea ta de presta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts