subulica Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Vreau sa stiu daca are cineva a avut un site mai vechi si vrea sa isi pastreze vechiurile link-uri cum se procedeaaza ca am gasit ceva de genu dar e mult prea scump. URL REWRITING + Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seductiv Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ar cam trebui intai sa scrii exact ce vrei. Eu unul nu am inteles nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subulica Posted April 4, 2012 Author Share Posted April 4, 2012 Ar cam trebui intai sa scrii exact ce vrei. Eu unul nu am inteles nimic. Iti multumesc in toate felurile posibile in primul rand ca ai raspuns ) nu pea vb nimeni pe aici. Deci ... am un website pe o tema de wordpress mai precis -Wordpress / Clasipress eh acolo am in jur de 200 de posturi pagini indexate de google foarte foarte foarte bine fapt pentru care nu ma pot lipsi de ele. Acum vreau sa trec pe Prestashop si sa imi ramana acele rezultate adica sa iau informatia de pe fiecare post din Wordpress si sa o pun pe Prestashop si la firendly url acolo sa adaug link-ul VECHI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinstan Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Ceea ce vrei tu sa faci este trasfer de pagini/ date/ PR? Iti sugerez sa apelezi la programatori intrucat nu e chiar asa simplu. Ei trebuie sa iti creeze un cod HTML care sa regenereze automat url-ul paginii si sa redirectioneze utilizatorul de pe vechiul site pe cel nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts