Jurees Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Zdravim chalani, pokusam sa presunut uz takmer finalne spracovany e-shop z jednej domeny na druhu pri rozdielnych webhostingoch. Prekopiroval som cely obsah ftp, exportoval som db z prvej domeny a naimportoval na druhu domenu. Zmenil pristup k db v settings.inc.php. Takysto som zmenil v db na novej domene ps_shop_domain a ps_shop_domain_ssl na aktualnu domenu. Lenze mi nechce vobec nacitat ani FO ani BO. Vyhodi mi chybu pripojenia na server. Ale chyba v providerovi nie je. Tak neviem co som mohol vynechat. Skusim este variantu ze nahodim instalacku presty na novu domenu, nainstalujem a potom prehodim data zo stareho ftp. Viete mi niekto poradit, kde som spravil chybu pripadne nieco vynechal? dik za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurees Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 Vyriesene. Problem bol v tom, ze prvy provider pouzival Windows server a druhy Linux server. A pri nahadzovani suborov na novy server som mal zasrtnutu volbu *Konvertovat subory na male pismena. A tam bol ten problem. Linux server rozoznava male a velke pismena v nazvoch suborov. To len tak pre zaujimavost. Mozno to niekomu pomoze vyriesit jeho problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponix Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 ahojte, pri prehodeni e-shopu na server mi nejde spojit s databazou , konkretne mi vypisalo tuto chybu : "The database selection cannot be made." Robil som to podla navodu , export DB import DB, zmenil som nastavenia v adresary config/settings.inc.php a neviem prist na chybu vie mi niekto poradit, mam starsiu verziu presty 1.3.7.0 dakujem za dotazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kip Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 ahojte, pri prehodeni e-shopu na server mi nejde spojit s databazou , konkretne mi vypisalo tuto chybu : "The database selection cannot be made." Robil som to podla navodu , export DB import DB, zmenil som nastavenia v adresary config/settings.inc.php a neviem prist na chybu vie mi niekto poradit, mam starsiu verziu presty 1.3.7.0 dakujem za dotazy zdravim, monzo by si mal prejst na novu verziu prestashop.. to by bolo asi najjednoduchsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts