vojta0001 Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Dobry den, mam problem s obrazky a to takovy, ze se mi misto obrazku ve zbozi se zobrazuje jenom otaznik. Obrazky jsem nahraval rucne pres jednotlive zbozi. Pote jsem si vytvoril zalohu, kde jsem si zalohoval databazi + vsechny souboru a po obnoveni zalohy se mi jiz misto obrazku jednotliveho zbozi se zobrazuji jenom otazniky... Obrazky jsem zkousel hledat i pred zalohou, ale nikde jsem je nenasel, ale obrazky se zobrazovaly normal... ale tedkom po obnoveni jiz to nefunguje. Zkousel jsem uz regeneraci obrazku, vytvoreni noveho htacces i smazani cache ale stale to nejde. Verze prestashop je 1.4.6.2. Prosim o radu a predem dekuji za nejakou odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Žádný obrázky nejsou ve složce img/p ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta0001 Posted March 25, 2012 Author Share Posted March 25, 2012 jsou tam obrazky pouze ktere tam byli defaultne ale jinak ty moje obrazky co jsem tam nahral nebo spis ty co jsou ve zbozi ty jsem tam nikde nenasel a to jsem to prochazel nekolikrat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 No, tak pokud sis udělal zálohu FTP, tak si je tam nakopíruj znova a měly by se zobrazit, pokud ne, tak ti přeju příjemnej den ztrávenej nad uploadem obrázků znova k produktům A až to budeš mít hotový, tak si to znova zálohuj a pak možná používej tlačítko regenerovat obrázky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta0001 Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 no tak to mam radost..:-D, tak zitra to vyzkousim a uvidim, a jinak bych se chtel teda zeptat, kdyz tam teda k produktu pridam ten obrazek, tak se musi zobrazi do slozky images/p a nebo se to nejakym zpusobem komprimuje a tim padem nejdou najit...prt jak jsem tam ty brazky nahraval, tak se mi tam nikde nenasel ale i presto se to normalne v eshopu zobrazilo, tak by me celkem zajimalo jakym zpusobem je to udelano a jakto ze je to tak mozne...pokud to vite... Jinak dekuji za odpoved... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Záleží na tom, jakej systém pro ukládání obrázku používáš v PS. Starý systém: Klasicky všechny obrázky ve složce img/p. Nový systém: Obrázky jsou také v img/p ale ještě strukturovaně rozdělené do dalších podsložek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta0001 Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 tak ja pouzivam ten system co byl nastaveny defaultne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta0001 Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 a ani mi nejde do hlavy ze obrazky mi jdou na ntb kde js w7 a kdyz si udelam vseho tu zalohu a presunu ji na stolni pc tak se se mi u tech obrazku zobrazi otazniky a v tech souberech ty obr nikde neumim najit ale i presto se zobrazi kdyz spustim eshop takze mi vubec nejde do hlavy kde by mohla byt chyba a pro se ty obrazky neukladaji tak jak by meli..:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojta0001 Posted March 29, 2012 Author Share Posted March 29, 2012 Tak problem vyresen..dekuji za pomoc a chyba byla v tom, ze obrazky se ukadaly ve w7 do nejake zatracene virtualni slozky misto primo do slozky v prestashopu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts