Morier Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Potřeboval bych poradit mám PrestaShop 1.4.4.1 . a přestalo mi chodit psaní Krátký popis: po kliknutí se mi nezobrazí ani kurzor a psaní samozřejmě nejde.. Okno popis funguje normálně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinokino Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Mám stejný prolém s PS 1.4.7.0 Ještě oředevčírem vše fungovalo normálně. Dneska už ne. Víte někdo jak na to? Díky Pin Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinokino Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Teda týká se to jen administrace. Tam ten popisek nevidím i když tam je naimportovaný. V obchodě je to už v pořádku a popisek je normálně vidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Já mám takové tušení, že to bude souviset s nějakým upgrade na vašich serverech, napište na podporu a zeptejte se, co v poslední době měnili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simba240 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Dobrý den, Já mám ten samý problém mám PS 1.4.7.0 před pár dny kdy jsem naposledy přidával zboží to ještě šlo ale včera jsem chtěl zadat nové zboží a krátký popis nefunguje, misto toho se mi zobrazí něco jako popisek {#aria.rich_text_area}{#advanced.help_shortcut} na podpoře hostingu (wedos) jsem se ptal a prý žádná změna ani upgrade neproběhl. nevíte kde jinde muže být problém? Diky za odpověď či radu jak to opravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 5sekund na google: http://www.prestashop.com/forums/topic/160819-are-you-having-problems-editing-your-short-description/ jste fakt tropický... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simba240 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Dobrý den, Já mám ten samý problém mám PS 1.4.7.0 před pár dny kdy jsem naposledy přidával zboží to ještě šlo ale včera jsem chtěl zadat nové zboží a krátký popis nefunguje, misto toho se mi zobrazí něco jako popisek {#aria.rich_text_area}{#advanced.help_shortcut} na podpoře hostingu (wedos) jsem se ptal a prý žádná změna ani upgrade neproběhl. nevíte kde jinde muže být problém? Diky za odpověď či radu jak to opravit. Dočasné řešení (než zde bude trvalé) problému spočívá v přepnutí z CZ do EN a zase zpět do CZ (CZ->EN->CZ) vpravo hned vedle TinyMCE editoru krátkého popisku, poté se text zobrazí a je možné jej editovat. Jirka PS 1.4.7.0 admin Hosting Wedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinokino Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 5sekund na google: http://www.prestasho...rt-description/ jste fakt tropický... Já to přiznám bez mučení... jsem lama... Ale díky... mohlo nás to napadnout... Google Chrom je bez problémů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts