Draq Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Dobrý den, rád bych vás všechny požádal o radu :-) Na obchod chci importovat velké množství zboží (asi 25k), ale vždy když začnu, tak mi to po +- 6 minutách vyhodí chybu "Internal server error". Pomáhá mi programátor a když se podívá do error logů apache, tak tam nic není a stejně tak nic není v log v admin. části presty. Doba běhu scriptu je nastavena na daleko déle než 6 minut a RAMku by to nemělo zabrat, protože soubor má asi jen 20mb. Děkuji za rady a návrhy řešení... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Mhhmhh, a všechny produktový obrázky, které jistě jsou v tom csv se načítají do který paměti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draq Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 Jak to zjistím? Obrázky mám už nahrané na ftp a v CSV mam přímí odkaz na ně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draq Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 *Přímý samozřejmě - nevím jak se tu editujou příspěvky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Boha, prostě nereálné naimportovat jedním švihem 25k produktů. Zkus to po dávkách... myslim že tvůj server zmákne maximálně tak 2000. Možná. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draq Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 No kdyby mi to vzalo alespoň 2000 bylo by to dobré, ale bere mi to přibližně 500, takže se snažím najít nějaké lepší řešení.. Každopádně díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 V době kamenné se to dělalo tak, že si každej nainstalovat localhost server do svýho pc, naimportoval si to a pak si přehodil databázi na online server... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts