potepp Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Ahoj, potrebujem poradit, ak by niekto vedel...: web: modecbaby.sk - presta 1.3.6.0 nainstalovany a naplneny v subdomene (modecbaby.sk/obchod) - zo subdomeny bol obchod kompletne presunuty na modecbaby.sk, po com - frontoffice funguje bez problemov - backoffice - neda sa prihlasit - refresh cez blank naspat na login do backoffice (heslo a uzivatel je spravny, lokalita obchodu je nastavena spravne v config/settings.ini.php - google nepomohol, vsetko co som nasiel bolo irelevantne - vymazanie cookies nepomohlo - chyba nieje v php bugu, settings je nastavene spravne, heslo je dobre, ani toto nepomohlo: http://www.prestashop.com/forums/topic/50427-vyriesene-prihlasenie-admin-nejde/ vie mi niekto pomoct, prosim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Mal som tiež problém s presunom a pomohlo mi vymazanie cookies z prehliadača Link to comment Share on other sites More sharing options...
potepp Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 vymazanie cache a cookies prehliadaca nepomohlo.....ale problem uz je vyrieseny, nakoniec to bolo kvoli overovaniu IP adresy/nastaveniam firewallu u providera.....viac info a linky pre niekoho kto by mal podobny problem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts