velkotovarnik Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Dobrý den, mám malý problém s live chat modulem Zopim. Na některých stránkách a v některých prohlížečích funguje vše ok - tzn. modul je v češtině (např. nápis "Můžeme Vám pomoci"), v nkěterých prohlížečích a na některých stránkách je ovšem nastavena snad chorvatšina nebo co je to za jazyk ("Možemo li pomoči"). Nevíte prosím kde je chyba? Samozřejmě mě napadla hlavička stránky a nastavený jazyk, ale to by mělo být nastaveno na cs. Děkuji za radu, věřím že nejsem sám, kdo měl někdy podobný problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 <script type="text/javascript">$zopim(function() { $zopim.livechat.setLanguage('cs'); });</script> tohle přidej do toho tpl souboru v modulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_u Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Neviem, čo som spravil zle, ale pridal som ten kod do súboru tpl a stále to mám v angličtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Zapnout compile, vypnout cache. Refresh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts