aggi Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Dobrý den Dneska jsme na http://wamidesigned.cz zadávali nové motivy pomocí kopírování jednoho produktu a v kopii jsme následně upravovali na jiné zboží s podobnými parametry. Všechno proběhlo korektně až na položku "kod zboží". V administraci se zobrazuje námi nastavený kod zboží (liší se pro každé zboží), ale přímo v detailu zboží ve www je kód zboží toho ze kterého jsem kopírovali. Špatně se generuje také v košíku. máme verzi PS 1.4.6.2. Zde na foru jsem nic podobného nenašel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Hvězdiček ti dám klidně deset Každopádně jsem to asi napsal nesrozumitelně. Chyba není v SEO. Připojuju obrázky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Aha, já to pochopil nějak špatně. Záhada. A když se podíváš do databáze tak tam máš co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 S prestou teprve začínám, zatím se v SQL databázi moc (spíš vůbec) nevyznám kde co je. Každopádně ale administraci se mi u zboží zobrazují správné údaje, takže můj předpoklad je, že je chyba spíš ve scriptu který generuje popisek u zboží... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Tam bude chyba někde v aktualizaci informací z DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Nj... a teď to příjde... CO S TÍM??? přemýšlím jestli pomůže aktualizace na 1.4.7 ... jen si nejsem jistý postupem, nerad bych obchod teď odstřelil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Těžko říci, zkus zapnout nucenou kompilaci a vypnout cache, což je sice blbost, ale možná pomůže. A nevim, možná na to má vliv i mod_rewrite, máš ho na serveru spuštěn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Bohužel nee, nucenou kompilaci a vypnout cache bylo první co jsem zkoušel. Mod_rewrite je zapnutý... doprkýnka práce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Netušim, teď jsem to zkusil a v pohodě funguje. Asi bych zkusil ten uprgade na 1.4.7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Asi mi nic jiného nezbude... každpopádně je tam nějaký spešl postup, něco na co si dát pozor? zálohy všeho raději dvakrát jsou jasné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Tak přes ten upgrade modul je to docela easy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Jaký upgrade modul? jo ono vlastně je něco integrované, ale není zapnuté.. no nic kouknu na to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggi Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 No upgrade hotový, problém zůstává... nemáte někdo nápad kde by mohla být zrada?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts