drmla Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Dobrý den, potřeboval bych malinko poradit s cestinou v PS 1.4.7. Instalace proběhla bez komplikací, následné nahrání českého překladu cs.gzip také, ale po vygenerování .htacess mi to do url přidává /cs/ viz. http://sila-pro-zivot.cz/sopik/cs/. Koukal jsem na jiné online obchody a nikde jsem na to cs v url nenarazil. Také jsem se snažil hledat různě po fórech, ale bez úspěchu. Poraďtě prosím, jak se dá vyhnout zobrazení onoho cs v url tak, aby adresa byla jen http://sila-pro-zivot.cz/sopik/. Předem díky za tipy. Drmla Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Já jsem vypnul všechny jazyky až na cs a adresa je ok. Zkus to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmla Posted March 16, 2012 Author Share Posted March 16, 2012 To už jsem právě taky zkoušel a vyhazuje mi to potom na hlavní stránce shopu hlášku page-not-found. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trnkavojtech Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 A co znovu vygenerovat htaccess? V tomto směru se vtom moc nevyznám, takže asi nepomůžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drmla Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 I to už jsem zkoušel.. Asi to "cs/" budu muset přežít. Konec konců jsou to jen 3 znaky v url navíc. S tim už se nějak naučim žít.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papista Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Nevím zda jste už vyřešili,ale také jsem měl tento problém. Je to jen věc cache.... v prvé řadě doporučuji Tools->generators a vytvořit nový htaccess dále pokračovat preferences->performance-> nastavit force compile na ANO, cache NE, a dole na stránce dát use cache na disable dále bych doporučil pro jistotu ještě smazat cache prohlížeče a mělo by ti to jet OK.. projeď si stránky a můžeš zase cache zapnout ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts