Budapestis Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Sziasztok, Megpróbáltam CSV-ként feltölteni egy kategóriányi árut, de ezt a hibaüzenetet dobja: Product -> quantity is emptyProduct->name is empty for default language. (ID ) Cannot be saved Természetesen a nevek megvannak adva és a mennyiségek is, előtte feltöltöttem ugyanezt a táblázatot csak más nevekkel és árakkal és akkor működött, szóval nem teljesen értem. Feltöltés után beállítottam hogy melyik oszlop micsoda, mit ne vegyen figyelembe, de mindig ezt a hibát kapom. Mellékelem a csv file-t. Segítséget előre is köszi! mycsv.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Milyen verzióju Prestát használsz. Az 1.4.7.0 az AdminImport.php nem igazán sikerült tökéletesre. Lehet, hogy ez kavar be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budapestis Posted March 19, 2012 Author Share Posted March 19, 2012 1.4.7-et használok, akkor lehet ez. Nos ebben az esetben elég kellemetlen lesz egyesével feltölteni 2-3 ezer terméket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Használd az 1.4.6.2 AdminImport.php. Másold be az 1.4.7 helyére. Én így oldottam meg. Működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr batyo Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 üdvözlök mindenkit! Termékek importjához kérnék segítséget, egy részletes leirás segítene. Pontosan mit és hogy kell ahhoz lementeni hogy felmenjenek a termékek. Eddig sikertelenül probálkoztam, illetve csak a kategóriák mentek fel. A hoba üzenet u.a. az adatokat nem lehet menteni , de nem értem mi az oka. Hiába cserétem ki a adminimportot.php az 1,4,6,2 -re semmi változás. ps 1.4.7.3 thx a válaszokat Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 mr batyo => ha gondolod vegyél fel skype-on (atlincoder) és segítek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts