dejmito Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Mám více prodejců a každému vytvořený účet, ale pokud si zákazník objedná zboží pak na objednávce už není zobrazen kod dodavatele nebo zboží tak člením a rozděluji prodejce mezi sebou.Pokaždé musím objednávku dohledat a zjistit komu zboží patří.Nejde to nějak dořešit?nevím kterou šablonu editovat a upravit ji tak aby tam byl i ten kod. Jestli mě dokáže někdo nějak navést budu rád.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmito Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 podle mě bych vytvořil v DB a prefixu ps_orders novou tabulku třeba Kod, do složky adminu a složce tabs bych našel adminorders.php tu bych editoval a přidal řádek 'kod' => array('title' => $this->l('Kod'), 'width' => 25), to mi vytvoří pole kodu pro filtr na objednávkách, ale pokud si vytvořím objednávku pak se mi kod, který zadám při vytvoření zboží, nezobrazí v objednávkách a já podle něj nemůžu jak vyhledávat tak jej vidět na faktuře nebo v emailu odeslanem jako objednávka.Kdyby jste někdo věděl budu moc moc rád, je tu spousta chytrých hlav a vše co jsem zde vždy našel bylo velice k užitku.Díky moc všem za reakce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts