[email protected] Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Zdravím, nevím jestli někdo poradí, mám prestu 1.4.4.0 Jede mi už asi 3/4 roku. Včera se mi stalo na jeden z mých testovacích účtů zákazníka, po konečném potvrzení objednávky se zobrazilo hlášení Fatal error. Košík zůstal nevyprázdněn a 1/3 bílé obrazovky. Zkoušel jsem různé kombinace dopravců a plateb, to samé. Přihlásil jsem se na jiný účet a shop chodí jak má. I jako neregistrovaný a objednávky OK. Pokud se kdykoliv přihlásím na ten prvotní účet - fatal error. Nejsem si jist, ale možná jsem ty účty měl přihlášené 2 najednou. jeden v chrome a druhý ve frirefox. Prostě si to nedokážu vysvětlit co se stalo. Compile jsem smazal. Teď mám strach aby to nedělalo i ostatním zákazníkům a asi nejdůležitější pro klid duše přijít na to, co to způsobuje. Zásah do kodu nebyl žádný, že by to byl následek nějaké úpravy. Děkuji za každou radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Moje rada je odkrokovat to na lokální kopii shopu v debuggeru. Nedovedu si představit nějakou metodu pokus omyl, které by to našla rychleji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Zapnout zobrazování chyb na serveru a už tě to navede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 už jsi na to přišel? Mám stejný problém 1.4.8.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 přečti si toto: http://alvinjiang.blogspot.com/2011/04/prestashop-tips-fatal-error-at-order.html ted jsem zkusil si vytvořit nového zákazníka - tam proběhla objednávka v pořádku. Přihlásím se na sebe na starý mail a zase fatal error po té, co kliknu na "Potvrdit objednávku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 smazal jsem sebe coby problemoveho (fatal error) zakaznika a znovu se zaregistroval a facha to... Takže tam byl fakt problém v secure key. Akorát nevím jak by to šlo updatovat "za živa" aniž bych musel smaznout klienta a znovu navést. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts